( (

Yılmaz;“Konya Önemli Bir Kenttir.”

Siyaset 02.10.2019 - 12:03, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yılmaz;“Konya Önemli Bir Kenttir.”

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Konya’nın bir sanayi ve üniversite kenti olmasından dolayı önemli bir il olduğunu söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP Konya İl Başkanlığı binasını ziyaret ederek, basın açıklaması yaptı.   CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’a, CHP Konya Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Mevlüt Uludağ, yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Barış Bektaş, il ve ilçe gençlik kolları da eşlik etti.   İl binasındaki basın açıklamasında Konya’nın önemli bir kent olduğunu belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, “Konya'da güçlü bir gençlik yapılanmamamız var.  Gençlerin yaklaşık yüzde 40'ı partimize teveccüh gösteriyor. Bundan sonraki süreçte Konya'da aktif olarak gençlik çalışmaları yapacağız. Yeni atanan Konya Gençlik Kolları Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretiyle birlikte gençlik kollarıyla buluşmak için Konya ya geldik. Konya bir sanayi ve üniversite kenti olmasından dolayı bizim için önemlidir. Partimizi üniversitelerdeki genç arkadaşlarımızla buluşturarak ve siyasetin gençleşmesi için buradayız. Yerel seçimlerden sonra genel merkezimizde ana kademeden başlayan bir motivasyon ve heyecan var. Konya’da genç bir il başkanımız var.  Onunla birlikte başarılı bir yol izleyeceğiz. Partimizde yüzde 20 gençlik kotamız var. Bundan sonra bu kotanın yükselmesi için çalışacağız. CHP gençliği olarak, ülkemize, cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.   Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz   CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş gençlerimizle gurur duyduklarını ifade ederek,  “Ben, İl başkanı olarak, her zaman genç kardeşlerimizin önünü açmaya çalışıyorum. Onlara kendilerini daha fazla ifade edebilecekleri bir ortam sağlıyoruz. Gençlik yapılanmamız Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da çok güçlüdür. Biz, gücümüzü gençlerimizden alıyoruz. Bundan sonraki süreçte gençliğimiz daha faal çalışacak. Abileri olarak, onlara her konuda yanlarında olacağım sözünü buradan veriyorum. Gençlerimiz ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını takip ediyorlar. Ulusal bayramlarımızda ve önemli günlerde bizi yalnız bırakmadılar. Onlarla gurur duyuyoruz.  Onlara elimizden gelen katıyı sunmaya devam ediyoruz.”   Emre Yılmaz, basın açıklamasından sonra gençlerle toplantı yaptı.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Konya’nın bir sanayi ve üniversite kenti olmasından dolayı önemli bir il olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP Konya İl Başkanlığı binasını ziyaret ederek, basın açıklaması yaptı.

 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’a, CHP Konya Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Mevlüt Uludağ, yönetim kurulu üyeleri, İl Başkanı Barış Bektaş, il ve ilçe gençlik kolları da eşlik etti.

 

İl binasındaki basın açıklamasında Konya’nın önemli bir kent olduğunu belirten CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, “Konya'da güçlü bir gençlik yapılanmamamız var.  Gençlerin yaklaşık yüzde 40'ı partimize teveccüh gösteriyor. Bundan sonraki süreçte Konya'da aktif olarak gençlik çalışmaları yapacağız. Yeni atanan Konya Gençlik Kolları Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretiyle birlikte gençlik kollarıyla buluşmak için Konya ya geldik. Konya bir sanayi ve üniversite kenti olmasından dolayı bizim için önemlidir. Partimizi üniversitelerdeki genç arkadaşlarımızla buluşturarak ve siyasetin gençleşmesi için buradayız. Yerel seçimlerden sonra genel merkezimizde ana kademeden başlayan bir motivasyon ve heyecan var. Konya’da genç bir il başkanımız var.  Onunla birlikte başarılı bir yol izleyeceğiz. Partimizde yüzde 20 gençlik kotamız var. Bundan sonra bu kotanın yükselmesi için çalışacağız. CHP gençliği olarak, ülkemize, cumhuriyetimize ve kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz

 

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş gençlerimizle gurur duyduklarını ifade ederek,

 “Ben, İl başkanı olarak, her zaman genç kardeşlerimizin önünü açmaya çalışıyorum. Onlara kendilerini daha fazla ifade edebilecekleri bir ortam sağlıyoruz. Gençlik yapılanmamız Türkiye genelinde olduğu gibi Konya'da da çok güçlüdür. Biz, gücümüzü gençlerimizden alıyoruz. Bundan sonraki süreçte gençliğimiz daha faal çalışacak. Abileri olarak, onlara her konuda yanlarında olacağım sözünü buradan veriyorum. Gençlerimiz ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını takip ediyorlar. Ulusal bayramlarımızda ve önemli günlerde bizi yalnız bırakmadılar. Onlarla gurur duyuyoruz.  Onlara elimizden gelen katıyı sunmaya devam ediyoruz.”

 

Emre Yılmaz, basın açıklamasından sonra gençlerle toplantı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (