( (

Yeşilay Konya Bağımlılıklarla Mücadelesini Sürdürüyor

Gündem 10.10.2021 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yeşilay Konya Bağımlılıklarla Mücadelesini Sürdürüyor

Türkiye’nin 81 ilinde tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılıkları ile mücadelesini sürdüren Yeşilay, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Yeşilay Konya Şubesi de çalışmalarına hız verdi.
Bu kapsamda Yeni Eğitim Öğretim Yılı öncesinde Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil’in katılımı ile Konya’daki YEŞİLAY Konya Formatörleri ile bir araya gelen Yeşilay Konya Şube Yönetimi Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Diyanet- Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç ve DİN-BİR-SEN Başkanı Ali Bitim’i de ziyaret etti. YEŞİLAY Konya Şubesi son olarak 8. Konya Bilim Festivaline katılarak festivale ziyarete gelen öğrenciler ve ziyaretçiler ile buluştu. ‘AMACIMIZ SAĞLIKLI VE BAĞIMLILIKTAN UZAK NESİL YETİŞTİRMEK’ 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile birlikte Yeşilay Konya Şubesi olarak çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden YEŞİLAY Konya Şube Başkanı Zeliha Üstün Argon , “Yeşilay Konya Şube Başkanlığını görevine geldiğim günden bu yana Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ile Konya’da hem Yeşilay’ın tanıtımını daha fazla yapmak hem de Konya Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ı tanıtma konusunda yoğun gayret ediyoruz. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte  KONESOB Başkanı ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından Konya genelinde bulunan minibüslere YEDAM Konya’nın tanıtım afişlerini astık. Yine Diyanet- Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç ve DİN-BİR-SEN Başkanı Ali Bitim’i de ziyaret ederek din görevlilerimiz ile faaliyete geçirebileceğimiz çalışmaları ele aldık.  8. Konya Bilim Festivalinde de açtığımız stant ile geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir araya geldik. Yine Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA)’nın desteği ile gönüllerimize ve personellerimize yönelik projeyi hayata geçirdik.  Konya’mızın ilçelerinde de çalışmalar gerçekleştireceğiz. Sağlıklı bir gelecek için bağımlılıkla mücadele etmek, özellikle de gençlere ulaşmak büyük önem taşıyor. Yeşilay olarak bizim de önceliğimiz, sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesillerin yetişmesine katkı sağlamak; bu konuda pek çok çalışma gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. YEŞİLAY Konya Şube Başkanı Zeliha Üstün Argon; Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında eğitimler ve akran eğitimlerinin Konya’da önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.
Türkiye’nin 81 ilinde tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji ve kumar bağımlılıkları ile mücadelesini sürdüren Yeşilay, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Yeşilay Konya Şubesi de çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Yeni Eğitim Öğretim Yılı öncesinde Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil’in katılımı ile Konya’daki YEŞİLAY Konya Formatörleri ile bir araya gelen Yeşilay Konya Şube Yönetimi Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Diyanet- Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç ve DİN-BİR-SEN Başkanı Ali Bitim’i de ziyaret etti. YEŞİLAY Konya Şubesi son olarak 8. Konya Bilim Festivaline katılarak festivale ziyarete gelen öğrenciler ve ziyaretçiler ile buluştu.

‘AMACIMIZ SAĞLIKLI VE BAĞIMLILIKTAN UZAK NESİL YETİŞTİRMEK’

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ile birlikte Yeşilay Konya Şubesi olarak çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden YEŞİLAY Konya Şube Başkanı Zeliha Üstün Argon , “Yeşilay Konya Şube Başkanlığını görevine geldiğim günden bu yana Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ile Konya’da hem Yeşilay’ın tanıtımını daha fazla yapmak hem de Konya Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ı tanıtma konusunda yoğun gayret ediyoruz. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte  KONESOB Başkanı ve Konya Minibüscüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretin ardından Konya genelinde bulunan minibüslere YEDAM Konya’nın tanıtım afişlerini astık. Yine Diyanet- Sen Konya Şube Başkanı Ali Koç ve DİN-BİR-SEN Başkanı Ali Bitim’i de ziyaret ederek din görevlilerimiz ile faaliyete geçirebileceğimiz çalışmaları ele aldık.  8. Konya Bilim Festivalinde de açtığımız stant ile geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir araya geldik. Yine Mevlana Kalkınma Ajansı (MEVKA)’nın desteği ile gönüllerimize ve personellerimize yönelik projeyi hayata geçirdik.  Konya’mızın ilçelerinde de çalışmalar gerçekleştireceğiz. Sağlıklı bir gelecek için bağımlılıkla mücadele etmek, özellikle de gençlere ulaşmak büyük önem taşıyor. Yeşilay olarak bizim de önceliğimiz, sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesillerin yetişmesine katkı sağlamak; bu konuda pek çok çalışma gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. YEŞİLAY Konya Şube Başkanı Zeliha Üstün Argon; Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) kapsamında eğitimler ve akran eğitimlerinin Konya’da önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (