( (

Yerleşik Yabancılara GEMDER Hizmeti Telefon ve e-posta İle Sürüyor

Turizm 27.03.2020 - 13:20, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yerleşik Yabancılara GEMDER Hizmeti Telefon ve e-posta İle Sürüyor

GEMDER Başkani Pedagog Petra Ottman: Korona virüsü nedeniyle yardım taleplerini elektronik posta ve telefonla alıyoruz
Antalya'nin Manavgat ilçesinde yerleşik yabancıların sorunlarına çözüm bulmak için kurulan Güney Entegrasyon Derneği (GEMDER), korona virüsünden korunmak için derneğe geliş gidişlerin 6 nisan tarihine kadar ertelendiğini bildirdi. GEMDER Başkanı Pedagog Petra Ottman Almanca ve Türkçe açıklamada , ''Korona virüsünü önlemek için önlemler kapsamında 6 nisan 2020 tarihine kadar Manavgat'taki derneğe şahsi ziyaretleri bırakmanizi rica ediyoruz. Lütfen sadece elektronik posta ve telefonla iletişime geçmek sağlığımız için daha yararlı olacaktır'dedi. ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
GEMDER Başkani Pedagog Petra Ottman: Korona virüsü nedeniyle yardım taleplerini elektronik posta ve telefonla alıyoruz
Antalya'nin Manavgat ilçesinde yerleşik yabancıların sorunlarına çözüm bulmak için kurulan Güney Entegrasyon Derneği (GEMDER), korona virüsünden korunmak için derneğe geliş gidişlerin 6 nisan tarihine kadar ertelendiğini bildirdi.

yerlesik-yabancilara.jpgGEMDER Başkanı Pedagog Petra Ottman Almanca ve Türkçe açıklamada , ''Korona virüsünü önlemek için önlemler kapsamında 6 nisan 2020 tarihine kadar Manavgat'taki derneğe şahsi ziyaretleri bırakmanizi rica ediyoruz. Lütfen sadece elektronik posta ve telefonla iletişime geçmek sağlığımız için daha yararlı olacaktır'dedi.
yerlesik-yabancilara-003.jpg
yerlesik-yabancilara-001.jpg
yerlesik-yabancilara-002.jpgyerlesik-yabancilara-002.jpg

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (