( (

Yeni Ulaştırma Bakanı'nın O Sözlerine Abdullah Başçı'dan Tepki

Gündem (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 30.03.2020 - 10:25, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yeni Ulaştırma Bakanı'nın O Sözlerine Abdullah Başçı'dan Tepki

Devlet millete hizmet eder! Yeni Ulaştırma Bakanı’nın o konuşmasına Abdullah Başcı’dan tepki
Cahit Turhan’ın görevden alınmasının ardından onun yerine Ulaştırma Bakanı koltuğuna oturan Adil Karaismailoğlu’nun ilk açıklaması tepkiyle karşılandı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, yeni bakanın sözlerini eleştirdi. Bir twitter mesajı yayınlayan Abdullah Başcı, “Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmak için gereken her şeyi yapacağız” diyen yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sözlerini şu şekilde eleştirdi:   "Devlet millete hizmet etmekle mükelleftir. Ne sebeple olursa olsun halk devletin adil ve güven veren yüzünü görmek ister. Bu suretle devletin temsil makamları millete hizmet etmekle ve millete layık olmakla yükümlü olduklarını unutmamalı."   NE DEMİŞTİ? Ulaştırma Bakanı koltuğuna oturan Adil Karaismailoğlu’nu ilk açıklamasında şunları kaydetmişti: "İnşallah bu zor süreçte bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmak için gereken her şeyi yapacağız. Önümüzde çok önemli projeler var. Bütün dünyaya ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var. Onları hep birlikte beraber hızlı bir şekilde yürüteceğiz.  Bunları yaparken de çok saygıdeğer Bakanımızın bilgi ve tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. Bakanlığımıza ve Hükümetimize verdiği katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarım adına yine her zaman çok teşekkür ediyorum."
Devlet millete hizmet eder! Yeni Ulaştırma Bakanı’nın o konuşmasına Abdullah Başcı’dan tepki

Cahit Turhan’ın görevden alınmasının ardından onun yerine Ulaştırma Bakanı koltuğuna oturan Adil Karaismailoğlu’nun ilk açıklaması tepkiyle karşılandı. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başcı, yeni bakanın sözlerini eleştirdi.

Bir twitter mesajı yayınlayan Abdullah Başcı, “Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmak için gereken her şeyi yapacağız” diyen yeni Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sözlerini şu şekilde eleştirdi:

 

"Devlet millete hizmet etmekle mükelleftir. Ne sebeple olursa olsun halk devletin adil ve güven veren yüzünü görmek ister. Bu suretle devletin temsil makamları millete hizmet etmekle ve millete layık olmakla yükümlü olduklarını unutmamalı."

 

NE DEMİŞTİ?

Ulaştırma Bakanı koltuğuna oturan Adil Karaismailoğlu’nu ilk açıklamasında şunları kaydetmişti:

"İnşallah bu zor süreçte bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olmak için gereken her şeyi yapacağız. Önümüzde çok önemli projeler var. Bütün dünyaya ses getirecek, ülkemizin gelişmesine ve geleceğine katkı sağlayacak vizyon projeler var. Onları hep birlikte beraber hızlı bir şekilde yürüteceğiz.  Bunları yaparken de çok saygıdeğer Bakanımızın bilgi ve tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. Bakanlığımıza ve Hükümetimize verdiği katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarım adına yine her zaman çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (