( (

Yazar Fatih Şahin Işık Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu.

Eğitim 29.12.2019 - 15:38, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yazar Fatih Şahin Işık Gençlik Merkezi’nde Gençlerle Buluştu.

Konya’da geçen polisiye romanlarıyla tanıdığımız yazar Fatih Şahin Işık, Selçuklu Gençlik Merkezi’nde genç okuyucularıyla buluştu.
Son yıllarda polisiye romanlarıyla dikkat çeken Eğitimci Yazar Fatih Şahin IŞIK, Kesik Çayır, Leyla ve Semazeni Öldürmek adlı polisiye romanlarını okuyan gençlerle Selçuklu Gençlik Merkezinde söyleşi yaptı. Gençlik Merkezinde bulunan farklı ülkelerden de gençlerin katıldığı söyleşide şiirler ve türküler okundu. Amatör bir bağlama sanatçısı da olan yazarımızın ona yakın ülkeden gencin de eşlik ettiği renkli bir koroda söylediği Türkiyem şarkısı hayli eğlenceli dakikalara yol açtı. Fatih Şahin IŞIK Gençlik Merkezi müdürü Kasım Yazıcı’ya gençlerle buluşma imkanı verdiği için çok teşekkür ettiğini, gençlerimizin bu tür ortamlara olan ihtiyacını bu merkezi görünce daha iyi anladığını söyledi
Konya’da geçen polisiye romanlarıyla tanıdığımız yazar Fatih Şahin Işık, Selçuklu Gençlik Merkezi’nde genç okuyucularıyla buluştu.

Son yıllarda polisiye romanlarıyla dikkat çeken Eğitimci Yazar Fatih Şahin IŞIK, Kesik Çayır, Leyla ve Semazeni Öldürmek adlı polisiye romanlarını okuyan gençlerle Selçuklu Gençlik Merkezinde söyleşi yaptı.

Gençlik Merkezinde bulunan farklı ülkelerden de gençlerin katıldığı söyleşide şiirler ve türküler okundu. Amatör bir bağlama sanatçısı da olan yazarımızın ona yakın ülkeden gencin de eşlik ettiği renkli bir koroda söylediği Türkiyem şarkısı hayli eğlenceli dakikalara yol açtı.

Fatih Şahin IŞIK Gençlik Merkezi müdürü Kasım Yazıcı’ya gençlerle buluşma imkanı verdiği için çok teşekkür ettiğini, gençlerimizin bu tür ortamlara olan ihtiyacını bu merkezi görünce daha iyi anladığını söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (