( (

Yatırıma Para Yok Ama Ödedikleri Faiz Her Yıl Artıyor

Siyaset 17.01.2020 - 10:21, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yatırıma Para Yok Ama Ödedikleri Faiz Her Yıl Artıyor

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdülkadir Karaduman Akşehir’de bir dizi resmi kurum ve kuruluş ziyareti gerçekleştirdikten sonra, vatandaşlarla bir araya gelerek halkın problemlerini dinledi.
Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Akşehir’e gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, Kaymakamlık ziyareti, Belediye Başkanlığı ziyareti, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma ziyaretinden sonra Saadet Partisi Akşehir İlçe Divan Toplantısına katıldı. Her Dörtten Gençten Biri İşsiz Saadet Partisi Akşehir İlçe Divan Toplantısında parti mensuplarına bir konuşma gerçekleştiren Karaduman; “Ülkemizin şu anda büyük bir ekonomik krizin içerisinde. İşsizlik resmi rakamların aksine %20 seviyesine, genç işsizlik ise %27 seviyesine ulaştı. Her dört gencimizden bir tanesi işsiz.” dedi. Sattıkları Fabrikalar, Ödedikleri Faize Yetmiyor Millî Görüş iktidarları döneminde açılan fabrikaların satılmasına da değinen Karaduman; “Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Millî Görüş’ü iktidara taşıdığı zaman, memleketimizin doğusundan batısına, dört bir tarafında yapılan bütün fabrikaların bugün teker teker satılmış durumda. 14 yıldır buradan sadece 60 milyar dolar gelir elde edildi. Ancak her yıl ödenen faiz ise artarak devam ediyor.” dedi. İnsanlar Çiftçiliği Bırakıyorlar Karaduman son olarak ise çiftçilerin duruma ile ilgili şunları ifade etti; “İktidar, tarım ve hayvancılığa gerekli desteği 17 yıldır maalesef vermiyor. Çiftçimizin çok zor bir durumla karşı karşıya. İnsanlar artık çiftçiliği bırakıyorlar. Özellikle tahıl ambarı Konya’mızda çiftçilerimiz ürettiği ürünün karşılığını alamıyor.” İlçe Divan Toplantısının ardından Karaduman, Akşehir halkıyla buluştu ve esnafları işyerinde ziyaret ederek Akşehir esnafının sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Program boyunca Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’a Saadet Partisi Akşehir ilçe Başkanı Mustafa Karakaş, İl Başkan Yardımcısı Muhammed Uzun, İlçe Müfettişleri ve İlçe Başkan Yardımcıları da eşlik etti.  
Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdülkadir Karaduman Akşehir’de bir dizi resmi kurum ve kuruluş ziyareti gerçekleştirdikten sonra, vatandaşlarla bir araya gelerek halkın problemlerini dinledi.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Akşehir’e gelen Saadet Partisi Konya Milletvekili Karaduman, Kaymakamlık ziyareti, Belediye Başkanlığı ziyareti, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma ziyaretinden sonra Saadet Partisi Akşehir İlçe Divan Toplantısına katıldı.

Her Dörtten Gençten Biri İşsiz

Saadet Partisi Akşehir İlçe Divan Toplantısında parti mensuplarına bir konuşma gerçekleştiren Karaduman; “Ülkemizin şu anda büyük bir ekonomik krizin içerisinde. İşsizlik resmi rakamların aksine %20 seviyesine, genç işsizlik ise %27 seviyesine ulaştı. Her dört gencimizden bir tanesi işsiz.” dedi.

Sattıkları Fabrikalar, Ödedikleri Faize Yetmiyor

Millî Görüş iktidarları döneminde açılan fabrikaların satılmasına da değinen Karaduman; “Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Millî Görüş’ü iktidara taşıdığı zaman, memleketimizin doğusundan batısına, dört bir tarafında yapılan bütün fabrikaların bugün teker teker satılmış durumda. 14 yıldır buradan sadece 60 milyar dolar gelir elde edildi. Ancak her yıl ödenen faiz ise artarak devam ediyor.” dedi.

İnsanlar Çiftçiliği Bırakıyorlar

Karaduman son olarak ise çiftçilerin duruma ile ilgili şunları ifade etti; “İktidar, tarım ve hayvancılığa gerekli desteği 17 yıldır maalesef vermiyor. Çiftçimizin çok zor bir durumla karşı karşıya. İnsanlar artık çiftçiliği bırakıyorlar. Özellikle tahıl ambarı Konya’mızda çiftçilerimiz ürettiği ürünün karşılığını alamıyor.”

İlçe Divan Toplantısının ardından Karaduman, Akşehir halkıyla buluştu ve esnafları işyerinde ziyaret ederek Akşehir esnafının sıkıntılarını ve dertlerini dinledi. Program boyunca Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’a Saadet Partisi Akşehir ilçe Başkanı Mustafa Karakaş, İl Başkan Yardımcısı Muhammed Uzun, İlçe Müfettişleri ve İlçe Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (