( (

Yankı Butik Mağazası Hizmete Başladı

Bölge 17.06.2022 - 18:24, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yankı Butik Mağazası Hizmete Başladı

Konya’da bayan giyiminde modern çizgilerin sunulduğu Yankı Butik Meram Konevi mahallesindeki mağazasında hizmete başladı.
Konevi mahallesinde hizmete başlayan ve bayan giysileri ile göz dolduran Yankı Butik mağazası günlük rahat ve spor kıyafet tercih eden bayanları taleplerini karşılayacak olup, uygun fiyat politikası ile de hizmet sunuyor.   Açtığı Yankı Butik mağazasıyla ile bayan giyim sektörüne yeni soluk getirmek istediğini belirten mağaza Sahibi Ebru Haykır Atlı, “Bayanlara hitap eden ürünlerimiz ve sıcacık sohbetimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Bayan giyim mağazamız Konya’ya hayırlı olsun. İş yerimiz bayanların yeni uğrak mekânı olacak. Birbirinden güzel ürünlerimiz ve zengin vitrinimizi görmeleri için tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.      
Konya’da bayan giyiminde modern çizgilerin sunulduğu Yankı Butik Meram Konevi mahallesindeki mağazasında hizmete başladı.

Konevi mahallesinde hizmete başlayan ve bayan giysileri ile göz dolduran Yankı Butik mağazası günlük rahat ve spor kıyafet tercih eden bayanları taleplerini karşılayacak olup, uygun fiyat politikası ile de hizmet sunuyor.

 

Açtığı Yankı Butik mağazasıyla ile bayan giyim sektörüne yeni soluk getirmek istediğini belirten mağaza Sahibi Ebru Haykır Atlı, “Bayanlara hitap eden ürünlerimiz ve sıcacık sohbetimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık. Bayan giyim mağazamız Konya’ya hayırlı olsun. İş yerimiz bayanların yeni uğrak mekânı olacak. Birbirinden güzel ürünlerimiz ve zengin vitrinimizi görmeleri için tüm müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (