( (

Yalgın ve Erdoğan Ailelerinin Mutlu Günü

Yaşam 19.04.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Yalgın ve Erdoğan Ailelerinin Mutlu Günü

Bir dönem Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Sinan Yalgın’ın törende misafirlerle tek tek ilgilenerek mutluluğunu paylaştı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin düğün töreni Konya Öğretmenevinde yapıldı. Yalgın ve Erdoğan ailelerini yakınları ve sevenleri özel günlerinde yalnız bırakmadılar.   İpekyolu Medya ailesi olarak, Yalgın ve Erdoğan ailelerini tebrik eder, genç çifte ise ömür boyu mutluluklar dileriz.      

Bir dönem Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Sinan Yalgın’ın törende misafirlerle tek tek ilgilenerek mutluluğunu paylaştı. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin düğün töreni Konya Öğretmenevinde yapıldı. Yalgın ve Erdoğan ailelerini yakınları ve sevenleri özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

 

İpekyolu Medya ailesi olarak, Yalgın ve Erdoğan ailelerini tebrik eder, genç çifte ise ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (