( (

Wushu’da 19 Madalya Birden

Spor 10.03.2020 - 15:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Wushu’da 19 Madalya Birden

Konya Büyükşehir Belediyespor’u Wushu branşında temsil eden genç sporcular, Wushu Sanda Okullar Arası Konya İl Müsabakalarında; 7 altın, 7 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 19 madalya birden kazanarak önemli bir başarı elde etti.
Konya Büyükşehir Belediyesporlu wushucular, Wushu Sanda Okullar Arası İl Müsabakalarına damga vurdu. Büyükşehir Belediyesporli genç sporcular müsabakalarda 7 altın, 7 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazanarak madalyaları topladı. Müsabakalarda madalya kazanarak kürsüye çıkan sporculardan; Hüseyin Enes Özkümüş, Muhammed Ali Mıdık, Fatmanur Selek, Eyüp Kadir Sarıyer, İlhan Talha Yıldırım, İlayda Şeveseli ve Seher Hazal Mıdık altın madalyanın sahibi olurken; Büşra Selek, Beyzanur Kara, Ali Osman Tok, Sena Nur Dede, Halil İbrahim Mıdık, Bengisu Erşanlı, Havvanur Balcı gümüş; Rabia Nur Acar, Yahya Özgür Çelik, Zehra KÜÇÜK Aydoğmuş, Ali Furkan Balcı ve Elif Çubukdiken de bronz madalya kazanan sporcularımız oldu. JUDODA 5 ALTIN, 1 BRONZ Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocular Burdur’da düzenlenen Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarında kulübümüzü ve ilimizi başarıyla temsil ederek, 5 altın ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu. Müsabakalarda; Yunus Emre Gülcur, Elif Nur Yalçın, Şerife Nur Erdoğan, Emirhan Soylu, Zeynep Betül Ayyıldız altın madalya, Sude Şeyma Tatar da bronz madalya kazandı.
Konya Büyükşehir Belediyespor’u Wushu branşında temsil eden genç sporcular, Wushu Sanda Okullar Arası Konya İl Müsabakalarında; 7 altın, 7 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 19 madalya birden kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Konya Büyükşehir Belediyesporlu wushucular, Wushu Sanda Okullar Arası İl Müsabakalarına damga vurdu.

Büyükşehir Belediyesporli genç sporcular müsabakalarda 7 altın, 7 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 19 madalya kazanarak madalyaları topladı.

Müsabakalarda madalya kazanarak kürsüye çıkan sporculardan; Hüseyin Enes Özkümüş, Muhammed Ali Mıdık, Fatmanur Selek, Eyüp Kadir Sarıyer, İlhan Talha Yıldırım, İlayda Şeveseli ve Seher Hazal Mıdık altın madalyanın sahibi olurken; Büşra Selek, Beyzanur Kara, Ali Osman Tok, Sena Nur Dede, Halil İbrahim Mıdık, Bengisu Erşanlı, Havvanur Balcı gümüş; Rabia Nur Acar, Yahya Özgür Çelik, Zehra KÜÇÜK Aydoğmuş, Ali Furkan Balcı ve Elif Çubukdiken de bronz madalya kazanan sporcularımız oldu.

JUDODA 5 ALTIN, 1 BRONZ

Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocular Burdur’da düzenlenen Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Müsabakalarında kulübümüzü ve ilimizi başarıyla temsil ederek, 5 altın ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.

Müsabakalarda; Yunus Emre Gülcur, Elif Nur Yalçın, Şerife Nur Erdoğan, Emirhan Soylu, Zeynep Betül Ayyıldız altın madalya, Sude Şeyma Tatar da bronz madalya kazandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (