( (

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor

Teknoloji (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 17.09.2020 - 23:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

WhatsApp'a Yeni Özellik Geliyor

WatsApp’ta ne zaman kullanıma sunulacağı merakla beklenen ‘Whatsapp Web’e parmak izi ile giriş’ güncellemesi hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.
WhatsApp’ın en çok kullanılan özelliklerinden biri de ‘Web’ olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle iş yerlerinde iletişim sağlama açısından fazlasıyla kullanılan ‘Web’e telefon olmadan girmek de mümkün olmuyor. WhatsApp kullanıcılarının uzun zamandan bu yana merak ettiği güncelleme ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.   Webtekno’dan Eray Kalleoğlu’nun haberine göre WhatsApp geliştiricileri, uygulamanın Android beta sürümünü güncelledi. Bu güncellemeyle birlikte 2.20.200.10 sürümüne yükselen WhatsApp, geliştiricilerin yeni bir özellik üzerinde çalıştığını gösteriyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan özellik, kullanıcıların güvenliklerini artıracak gibi görünüyor.   WhatsApp'ın son beta sürümünde açığa çıkan özellik, kullanıcıların WhatsApp Web'e giriş için yeni bir giriş yöntemi kullanabileceklerini işaret ediyor. Üstelik bu giriş yöntemi parmak iziyle sağlanacak. Ancak özelliğin ne şekilde kullanılabileceği şu an için belirsizliğini koruyor.
WatsApp’ta ne zaman kullanıma sunulacağı merakla beklenen ‘Whatsapp Web’e parmak izi ile giriş’ güncellemesi hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

WhatsApp’ın en çok kullanılan özelliklerinden biri de ‘Web’ olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle iş yerlerinde iletişim sağlama açısından fazlasıyla kullanılan ‘Web’e telefon olmadan girmek de mümkün olmuyor. WhatsApp kullanıcılarının uzun zamandan bu yana merak ettiği güncelleme ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

 

Webtekno’dan Eray Kalleoğlu’nun haberine göre WhatsApp geliştiricileri, uygulamanın Android beta sürümünü güncelledi. Bu güncellemeyle birlikte 2.20.200.10 sürümüne yükselen WhatsApp, geliştiricilerin yeni bir özellik üzerinde çalıştığını gösteriyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan özellik, kullanıcıların güvenliklerini artıracak gibi görünüyor.

 

WhatsApp'ın son beta sürümünde açığa çıkan özellik, kullanıcıların WhatsApp Web'e giriş için yeni bir giriş yöntemi kullanabileceklerini işaret ediyor. Üstelik bu giriş yöntemi parmak iziyle sağlanacak. Ancak özelliğin ne şekilde kullanılabileceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (