( (

Voleybol Takımımız Play-Off’ta Mücadele Edecek

Spor 05.03.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Voleybol Takımımız Play-Off’ta Mücadele Edecek

 Takımımız, Efeler Ligi’ne yükselebilmek için Play-Oflar’da mücadele edecek. Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin son hafta müsabakaları, dün oynanan maçların ardından sona erdi. Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde sezonun son maçında sahasında Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Konya Büyükşehir Belediyespor, mücadeleye tutuk başlayınca konuk takım ilk iki seti 24-26 ve 29-32’lik sonuçlarla kazanarak 2-0 öne geçti. Bu bölümden sonra toparlanan Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular üçüncü seti 25-21, dördüncü seti de 25-22 kazanarak setlerde durumu 2-2’ye getirerek mücadeleyi tie break setine taşıdı. Tie break setinde de üstünlüğünü sürdüren takımımız seti 18-16, maçı da 3-2 kazandı. Play-Off’ta mücadele etmeyi haftalar önce garantileyen Büyükşehir Belediyespor, Efeler Ligi’ne yükselebilmek için mücadele edecek.

 Takımımız, Efeler Ligi’ne yükselebilmek için Play-Oflar’da mücadele edecek.


Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin son hafta müsabakaları, dün oynanan maçların ardından sona erdi.


Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde sezonun son maçında sahasında Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Konya Büyükşehir Belediyespor, mücadeleye tutuk başlayınca konuk takım ilk iki seti 24-26 ve 29-32’lik sonuçlarla kazanarak 2-0 öne geçti.


Bu bölümden sonra toparlanan Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular üçüncü seti 25-21, dördüncü seti de 25-22 kazanarak setlerde durumu 2-2’ye getirerek mücadeleyi tie break setine taşıdı. Tie break setinde de üstünlüğünü sürdüren takımımız seti 18-16, maçı da 3-2 kazandı.


Play-Off’ta mücadele etmeyi haftalar önce garantileyen Büyükşehir Belediyespor, Efeler Ligi’ne yükselebilmek için mücadele edecek.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (