( (

VakıfBank'ta Oynamak Her Oyuncunun Hayalidir

Spor 04.02.2020 - 15:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

VakıfBank'ta Oynamak Her Oyuncunun Hayalidir

VakıfBank'ın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley, ''VakıfBank forması giyebilmek her oyuncunun hayalidir. Kısa bir Çin macerasının ardından VakıfBank ailesine katılmaktan dolayı çok memnunum. VakıfBank'la ilgili her şeyi biliyorum ve kısa bir süredir burada olmama rağmen kendimi evimde gibi hissediyorum'' dedi.
Son iki sezonun Sultanlar Ligi şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley, kulübün resmi Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Sarı-siyahlı formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden 1,93 boyundaki ABD'li smaçör, mücadele edecekleri tüm kulvarlarda şampiyonluk hedeflediğini ifade etti:   İşte VakıfBank'ın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley'in röportajı:   ''BİLDİĞİMİZ VAKIFBANK MI BENİ İSTİYOR'' DEDİM   - Voleybola nasıl başladın?   Voleybol oynamaya 10-11 yaşlarından başladım. Voleybolun dışında basketbol, yüzme ve satranç da oynuyordum. Çocukken bu sporların hepsini yapıyordum. Ama 18 yaşımdayken sadece voleybol oynamaya karar verdim. Koleje başladığımda diğer tüm sporları bıraktım ve voleybola odaklandım. Orta oyuncu olarak oynuyordum ve 18 yaşına kadar bu pozisyonda oynadım. Ama kolejde üç yıl boyunca pasör çaprazıydım, bir yıl da smaçör olarak oynadım ve smaçör olarak da profesyonel kariyerime başladım.   - VakıfBank'a transfer olma sürecini anlatabilir misin?   VakıfBank dünyanın en iyi kulüplerinden birisi… İstanbul'a gelerek VakıfBank forması giyebilmek her oyuncunun hayalidir. Bana teklifin geldiği an çok özeldi. Menajerime ''Emin misin? Bildiğimiz VakıfBank mı benimle ilgileniyor'' diye sordum. O da ''Evet'' dedi. Ona inanmadığımı söyleyerek, kendisini geri arayacağımı ilettim. O da ''Hayır hayır seni istiyorlar'' dedi. Bir süre transferle ilgili konuştuk. Kısa bir Çin macerasının ardından VakıfBank ailesine katılmaktan dolayı çok memnunum. VakıfBank'la ilgili her şeyi biliyorum. Oyuncularına hep destek oluyorlar. Kısa bir süredir burada olmama rağmen kendimi evimde gibi hissediyorum. Buraya bayıldım. GİOVANNİ EN İYİ BAŞANTRENÖRLERDEN BİRİSİ - Giovanni Guidetti'yle çalışmak senin için nasıl his?   Giovanni'yle uzun yıllar boyunca hep rakip oldum. Herkes onun en iyi başantrenörlerden biri olduğunu söylüyor. Sık sık Amerika'ya gelerek, antrenörlerle görüşmeler ve antrenörlük etkinlikleri yapıyor. Ben de bu etkinliklerde bulunmuştum ve Giovanni herkes tarafından övülen birisi. Harika bir çalışma ortamı yaratmayı biliyor. Bence bu çok değerli ve çoğu kulüpte VakıfBank'ın sahip olduğu çalışma ortamı yok. Giovanni ve tüm teknik ekibin liderliğinin bu başarılarda etkisi çok büyük ve önemli. Benim hedefim de Giovanni, teknik ekip ve takımdaki arkadaşlarımdan birçok şey öğrenmek ve etrafımdaki herkesi daha da iyiye taşımak olacak. Kazanılabilecek tüm başarıları kazanmak istiyorum.
VakıfBank'ın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley, ''VakıfBank forması giyebilmek her oyuncunun hayalidir. Kısa bir Çin macerasının ardından VakıfBank ailesine katılmaktan dolayı çok memnunum. VakıfBank'la ilgili her şeyi biliyorum ve kısa bir süredir burada olmama rağmen kendimi evimde gibi hissediyorum'' dedi.

Son iki sezonun Sultanlar Ligi şampiyonu VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley, kulübün resmi Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Sarı-siyahlı formayı giyeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden 1,93 boyundaki ABD'li smaçör, mücadele edecekleri tüm kulvarlarda şampiyonluk hedeflediğini ifade etti:

 

İşte VakıfBank'ın yeni transferi Michelle Bartsch-Hackley'in röportajı:

 

''BİLDİĞİMİZ VAKIFBANK MI BENİ İSTİYOR'' DEDİM

 

- Voleybola nasıl başladın?

 

Voleybol oynamaya 10-11 yaşlarından başladım. Voleybolun dışında basketbol, yüzme ve satranç da oynuyordum. Çocukken bu sporların hepsini yapıyordum. Ama 18 yaşımdayken sadece voleybol oynamaya karar verdim. Koleje başladığımda diğer tüm sporları bıraktım ve voleybola odaklandım. Orta oyuncu olarak oynuyordum ve 18 yaşına kadar bu pozisyonda oynadım. Ama kolejde üç yıl boyunca pasör çaprazıydım, bir yıl da smaçör olarak oynadım ve smaçör olarak da profesyonel kariyerime başladım.

 

- VakıfBank'a transfer olma sürecini anlatabilir misin?

 

VakıfBank dünyanın en iyi kulüplerinden birisi… İstanbul'a gelerek VakıfBank forması giyebilmek her oyuncunun hayalidir. Bana teklifin geldiği an çok özeldi. Menajerime ''Emin misin? Bildiğimiz VakıfBank mı benimle ilgileniyor'' diye sordum. O da ''Evet'' dedi. Ona inanmadığımı söyleyerek, kendisini geri arayacağımı ilettim. O da ''Hayır hayır seni istiyorlar'' dedi. Bir süre transferle ilgili konuştuk. Kısa bir Çin macerasının ardından VakıfBank ailesine katılmaktan dolayı çok memnunum. VakıfBank'la ilgili her şeyi biliyorum. Oyuncularına hep destek oluyorlar. Kısa bir süredir burada olmama rağmen kendimi evimde gibi hissediyorum. Buraya bayıldım.

GİOVANNİ EN İYİ BAŞANTRENÖRLERDEN BİRİSİ

- Giovanni Guidetti'yle çalışmak senin için nasıl his?

 

Giovanni'yle uzun yıllar boyunca hep rakip oldum. Herkes onun en iyi başantrenörlerden biri olduğunu söylüyor. Sık sık Amerika'ya gelerek, antrenörlerle görüşmeler ve antrenörlük etkinlikleri yapıyor. Ben de bu etkinliklerde bulunmuştum ve Giovanni herkes tarafından övülen birisi. Harika bir çalışma ortamı yaratmayı biliyor. Bence bu çok değerli ve çoğu kulüpte VakıfBank'ın sahip olduğu çalışma ortamı yok. Giovanni ve tüm teknik ekibin liderliğinin bu başarılarda etkisi çok büyük ve önemli. Benim hedefim de Giovanni, teknik ekip ve takımdaki arkadaşlarımdan birçok şey öğrenmek ve etrafımdaki herkesi daha da iyiye taşımak olacak. Kazanılabilecek tüm başarıları kazanmak istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (