( (

Uyar: Şehir İnsansız Yaşayamaz

Siyaset 21.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Uyar: Şehir İnsansız Yaşayamaz

 Uyar Saadet Partisi ve şahsımız vatandaşların ilgi ve alakalarından dolayı memnun olduklarını belirtirken İnşallah 1 Nisan sabahı Konyalı hemşerilerimize hizmet için kolları sıvayacağız diyen Uyar ‘’Türkiye genelindeki şehirlerde var olan sorunların bir tanesi ile Konya’da karşılaşıyoruz. Trafik sorunu var. Direk belediyecilikle alakalı olarak olmasa bile işsizlik sorunu var. Sosyal dokuda hızla bir zedelenme olduğunun farkındayız. Onun için biz beyannamemizi açıklarken beyannamemizin merkezine insanı oturtarak insan merkezli bir şehir kuracağız dedik Şeyh Edebali le Osman gazi arasında geçen konuşmada insanı yaşat ki devlet yaşasın sözü şehre ve insana bakışımızın temelini oluşturacaktır. Unutulmamalıdır ki bir şehirde işsizlik azalmak yerine artıyorsa o şehir insan merkezli değildir. Bir şehirde yüksek binalar artıyor binalar insanlara degilde insanlar binaya hizmet ediyorsa o şehir insan merkezli değildir. Bir şehirde kötü alışkanlıklara düşen gençlerin sayısı artıyorsa o şehir insan merkezli değildir. Bir şehirde insanların birbirine artan güveni azalıyorsa o şehir insan merkezli değildir. İşte bu sorunları ortaya koyduktan sonra insan şehir olmadan yaşar fakat şehir insan olmadan yaşayamaz. Tükettiğinden çok daha fazlasını kurmak için çalışan bir şehir otaya koyacağız. Güven ortamını hâkim olduğu bir şehir ortaya koymak için gayret edeceğiz. İhtiyaç sahibi sosyal grupların kazandığı ve azaldığı hatta hiç olmadığı bir şehir oluşturacağız. Ekmekte suda ve konutta en ucuz şehri ortaya koymak için çalışacağız. Halk ile belediyeyi birbiriyle kaynaştıracağız. Şehrimizde en lüks ve en yüksek binaları yapabiliriz fakat komşunun komşudan haberi yoksa bir babanın yan odada oturan evladından irtibatımız kopuyorsa durup düşünmemiz lazım. Acaba binalar bize mi hizmet ediyor yoksa biz mi binalara hizmet ediyoruz. İşte bu yüzden maddi olguların insana hizmet ettiği insan merkezli şehirler kuracağız. Yapacağımız bütün hizmetlerde insan fayda, huzur, sevgi, yardımlaşmanın ve dayanışmanı olduğu bir şehir kuracağız’’ Dedi Konya’ya en iyi hizmet için çalışacağız Daha sonra Akşehir’deki yerel basını ziyaret eden Uyar yerel basın mensupları ile bilgi alışverişinde bulundu. Seçilmesi takdirde ilk yapacağı işin belediyenin kapısını sökmek olacağını belirten Uyar ‘’ . Biz Saadet Partisi olarak Konya’mıza en iyi hizmetleri yapmak için çalışacağız. Yeni bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz, hakka, adalet ve liyakate önem veren bir belediyecilik sunmak için çalışacağız. Her kesimin fikrini dinleyerek, istişare ederek hareket edeceğiz. Bu hassasiyeti geçmişte de gözettik bundan sonrada gözeteceğiz. Belediyeler mutlaka merkezi idare ile beraber kontrollü bir şekilde çalışırlar. İşte biz iş başına geldiğimizde Köyler ve kentler arasında işbirliği sağlayarak Akşehirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak tıpkı geçmişte olduğu gibi Milli görüş belediyeciliğine kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ dedi. 

 Uyar Saadet Partisi ve şahsımız vatandaşların ilgi ve alakalarından dolayı memnun olduklarını belirtirken İnşallah 1 Nisan sabahı Konyalı hemşerilerimize hizmet için kolları sıvayacağız diyen Uyar ‘’Türkiye genelindeki şehirlerde var olan sorunların bir tanesi ile Konya’da karşılaşıyoruz. Trafik sorunu var. Direk belediyecilikle alakalı olarak olmasa bile işsizlik sorunu var. Sosyal dokuda hızla bir zedelenme olduğunun farkındayız. Onun için biz beyannamemizi açıklarken beyannamemizin merkezine insanı oturtarak insan merkezli bir şehir kuracağız dedik Şeyh Edebali le Osman gazi arasında geçen konuşmada insanı yaşat ki devlet yaşasın sözü şehre ve insana bakışımızın temelini oluşturacaktır. Unutulmamalıdır ki bir şehirde işsizlik azalmak yerine artıyorsa o şehir insan merkezli değildir. Bir şehirde yüksek binalar artıyor binalar insanlara degilde insanlar binaya hizmet ediyorsa o şehir insan merkezli değildir. Bir şehirde kötü alışkanlıklara düşen gençlerin sayısı artıyorsa o şehir insan merkezli değildir. Bir şehirde insanların birbirine artan güveni azalıyorsa o şehir insan merkezli değildir. İşte bu sorunları ortaya koyduktan sonra insan şehir olmadan yaşar fakat şehir insan olmadan yaşayamaz. Tükettiğinden çok daha fazlasını kurmak için çalışan bir şehir otaya koyacağız. Güven ortamını hâkim olduğu bir şehir ortaya koymak için gayret edeceğiz. İhtiyaç sahibi sosyal grupların kazandığı ve azaldığı hatta hiç olmadığı bir şehir oluşturacağız. Ekmekte suda ve konutta en ucuz şehri ortaya koymak için çalışacağız. Halk ile belediyeyi birbiriyle kaynaştıracağız. Şehrimizde en lüks ve en yüksek binaları yapabiliriz fakat komşunun komşudan haberi yoksa bir babanın yan odada oturan evladından irtibatımız kopuyorsa durup düşünmemiz lazım. Acaba binalar bize mi hizmet ediyor yoksa biz mi binalara hizmet ediyoruz. İşte bu yüzden maddi olguların insana hizmet ettiği insan merkezli şehirler kuracağız. Yapacağımız bütün hizmetlerde insan fayda, huzur, sevgi, yardımlaşmanın ve dayanışmanı olduğu bir şehir kuracağız’’ Dedi


Konya’ya en iyi hizmet için çalışacağız


Daha sonra Akşehir’deki yerel basını ziyaret eden Uyar yerel basın mensupları ile bilgi alışverişinde bulundu. Seçilmesi takdirde ilk yapacağı işin belediyenin kapısını sökmek olacağını belirten Uyar ‘’ . Biz Saadet Partisi olarak Konya’mıza en iyi hizmetleri yapmak için çalışacağız. Yeni bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz, hakka, adalet ve liyakate önem veren bir belediyecilik sunmak için çalışacağız. Her kesimin fikrini dinleyerek, istişare ederek hareket edeceğiz. Bu hassasiyeti geçmişte de gözettik bundan sonrada gözeteceğiz. Belediyeler mutlaka merkezi idare ile beraber kontrollü bir şekilde çalışırlar. İşte biz iş başına geldiğimizde Köyler ve kentler arasında işbirliği sağlayarak Akşehirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak tıpkı geçmişte olduğu gibi Milli görüş belediyeciliğine kaldığımız yerden devam edeceğiz’’ dedi. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (