( (

Üsküdar Üniversitesi Senatosu’ndan Öğrencilere Aşı Tavsiyesi

Eğitim 09.07.2021 - 14:04, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Üsküdar Üniversitesi Senatosu’ndan Öğrencilere Aşı Tavsiyesi

Yurt genelinde hız kazanan aşılama programı ile birlikte Covid-19 ile mücadelede önemli mesafeler katedilirken, Üsküdar Üniversitesi Senatosu da öğrencilere bir tavsiye mektubu göndererek aşı olmaları yönünde çağrıda bulundu.
Üsküdar Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karar doğrultusunda dijital ve sosyal medya mecralarından paylaşılan mektupta “aşı koruyucudur” vurgusu yapılırken, 2021-2022 Akademik Yılı öncesinde tüm öğrencilere aşılama programına katılma çağrısında bulunularak şu ifadelere yer verildi:   Sevgili Öğrencilerimiz; Biliyoruz ki en sıkıntılı günleri geride bıraktık. Kademeli olarak gevşetilen kısıtlamalarımızla beraber ve aşılama programımızla artık umutla ileriye bakıp eski günlerimize doğru ilerliyoruz. Sizleri çok özledik. Koridorlarda, dersliklerde, laboratuvarlarda, bahçe ve teraslarımızda, yemekhanelerimizde bir arada olacağımız günleri heyecanla bekliyoruz. Yine eskisi gibi hocalarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte üniversiteli olmanın tadını çıkaracağınız günler ancak hali hazırda devam eden aşılama programına riayet edilmesiyle mümkün görünüyor. Bu süreçte sizlerin de Sağlık Bakanlığımızın çağrılarına uyarak hem kendinizi ve sevdiklerinizi hem de çevrenizdeki diğer insanları koruyabilmeniz amacıyla aşı olmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Eğer hala aşı olmadıysanız lütfen size sunulan aşı imkânlarını değerlendirin. Yeni akademik yılımızı mesafelerle değil, zor günleri geride bıraktığımız, derin bir oh çektiğimiz, dostlarımızın sevgisini yanı başımızda htiğimiz güzel anlarla, alkışlarla karşılayalım. Unutmayın: #Aşıkoruyucudur Sağlıkla ve sevgiyle kalın.
Yurt genelinde hız kazanan aşılama programı ile birlikte Covid-19 ile mücadelede önemli mesafeler katedilirken, Üsküdar Üniversitesi Senatosu da öğrencilere bir tavsiye mektubu göndererek aşı olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Üsküdar Üniversitesi Senatosu’nun aldığı karar doğrultusunda dijital ve sosyal medya mecralarından paylaşılan mektupta “aşı koruyucudur” vurgusu yapılırken, 2021-2022 Akademik Yılı öncesinde tüm öğrencilere aşılama programına katılma çağrısında bulunularak şu ifadelere yer verildi:

 

Sevgili Öğrencilerimiz;

Biliyoruz ki en sıkıntılı günleri geride bıraktık. Kademeli olarak gevşetilen kısıtlamalarımızla beraber ve aşılama programımızla artık umutla ileriye bakıp eski günlerimize doğru ilerliyoruz.

Sizleri çok özledik. Koridorlarda, dersliklerde, laboratuvarlarda, bahçe ve teraslarımızda, yemekhanelerimizde bir arada olacağımız günleri heyecanla bekliyoruz.

Yine eskisi gibi hocalarınızla ve arkadaşlarınızla birlikte üniversiteli olmanın tadını çıkaracağınız günler ancak hali hazırda devam eden aşılama programına riayet edilmesiyle mümkün görünüyor.

Bu süreçte sizlerin de Sağlık Bakanlığımızın çağrılarına uyarak hem kendinizi ve sevdiklerinizi hem de çevrenizdeki diğer insanları koruyabilmeniz amacıyla aşı olmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Eğer hala aşı olmadıysanız lütfen size sunulan aşı imkânlarını değerlendirin.

Yeni akademik yılımızı mesafelerle değil, zor günleri geride bıraktığımız, derin bir oh çektiğimiz, dostlarımızın sevgisini yanı başımızda htiğimiz güzel anlarla, alkışlarla karşılayalım. Unutmayın: #Aşıkoruyucudur

Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (