( (

Ünlü Sanatçı Abdurrahman Delen İşsiz Kalan Müzisyenlere Şiir Yazdı!

Magazin 08.06.2021 - 12:28, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ünlü Sanatçı Abdurrahman Delen İşsiz Kalan Müzisyenlere Şiir Yazdı!

Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturduğu Yeşil Ördek (Remix) adlı çalışmasıyla gençlerin dikkatini çeken ünlü sanatçı Abdurrahman Delen, işsiz kalan müzik emekçilerini unutmadı.
 400 günden daha uzun bir zamandır işsiz olan müzisyenlere ses olabilmek için bir şiir yazan Abdurrahman Delen; "Her şey çok iyi giderken, konserlerde sanatçıların arkasında müzik yapan emekçilerimizin unutulması beni çok üzdü. Her yer açılırken onlar hala işsizler ve ben de onlara bir nebze olsun ses olabilmek amacıyla bu şiiri yazdım" ifadelerine yer verdi. Ünlü sanatçı Abdurrahman Delen'in yazdığı o şiir; Sanatını icra etsin Daha çok eser üretsin Sahip çık sen bir devletsin Yok olup gitmesin sanat Sıkıntılar aştı haddi Onlar değil ki Çin seddi Yardım et manevi maddi Ger onlara kol ve kanat Nice engeli yendiler Ne çaldı ne dilendiler Bu güne kadar geldiler Bütün zorluklara inat Sanatçının yüzü gülsün Devletten payını alsın Üzülmesin mutlu olsun Bir sofrada ona donat
Geçtiğimiz günlerde müzikseverlerle buluşturduğu Yeşil Ördek (Remix) adlı çalışmasıyla gençlerin dikkatini çeken ünlü sanatçı Abdurrahman Delen, işsiz kalan müzik emekçilerini unutmadı.

 400 günden daha uzun bir zamandır işsiz olan müzisyenlere ses olabilmek için bir şiir yazan Abdurrahman Delen; "Her şey çok iyi giderken, konserlerde sanatçıların arkasında müzik yapan emekçilerimizin unutulması beni çok üzdü. Her yer açılırken onlar hala işsizler ve ben de onlara bir nebze olsun ses olabilmek amacıyla bu şiiri yazdım" ifadelerine yer verdi.

Ünlü sanatçı Abdurrahman Delen'in yazdığı o şiir;

Sanatını icra etsin
Daha çok eser üretsin
Sahip çık sen bir devletsin
Yok olup gitmesin sanat

Sıkıntılar aştı haddi
Onlar değil ki Çin seddi
Yardım et manevi maddi
Ger onlara kol ve kanat

Nice engeli yendiler
Ne çaldı ne dilendiler
Bu güne kadar geldiler
Bütün zorluklara inat

Sanatçının yüzü gülsün
Devletten payını alsın
Üzülmesin mutlu olsun
Bir sofrada ona donat

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (