( (

Ünlü Fenomen Ezgizem Anne Oluyor

Magazin 03.06.2021 - 11:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ünlü Fenomen Ezgizem Anne Oluyor

Tiktok'ta 6 Milyonun üzerinde takipçiye sahip olan Ezgizem takipçilerine anne olacağını müjdeledi.
Yalçın Akdoğan ile mutlu bir evliliği olan ünlü Tiktoker Ezgizem, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla takipçilerine müjdeli haberi duyurdu. "Mr. & Mrs akdoğan anne baba oluyor" şeklinde bir paylaşımla mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Ezgizem'in bu paylaşımı kısa zamanda beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.  Tiktok'ta yaptığı paylaşımlarla kısa zamanda fenomen haline gelen Ezgizem ve eşi Yalçın Akdoğan şimdi heyecanla bebeklerinin dünyaya gelmesini bekliyorlar.
Tiktok'ta 6 Milyonun üzerinde takipçiye sahip olan Ezgizem takipçilerine anne olacağını müjdeledi.

Yalçın Akdoğan ile mutlu bir evliliği olan ünlü Tiktoker Ezgizem, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşımla takipçilerine müjdeli haberi duyurdu. "Mr. & Mrs akdoğan anne baba oluyor" şeklinde bir paylaşımla mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Ezgizem'in bu paylaşımı kısa zamanda beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Tiktok'ta yaptığı paylaşımlarla kısa zamanda fenomen haline gelen Ezgizem ve eşi Yalçın Akdoğan şimdi heyecanla bebeklerinin dünyaya gelmesini bekliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (