( (

Ümit Sayın: “Gün Birlik Günü” “Allah Askerimizi Muzaffer Eylesin”

Gündem 14.10.2019 - 13:27, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ümit Sayın: “Gün Birlik Günü” “Allah Askerimizi Muzaffer Eylesin”

Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta sahne Ümit Sayın’ındı.
Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru  olduğu konserde Ümit Sayın,  kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Ümit Sayın sahneye  Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsüyle çıktı,  “Memleketim” şarkısıyla coşku arttı ve kendisini izlemeye gelenlerle birlikte büyük bir coşkuyla şarkısını seslendirdi. DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ! Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sevilen popçu: “Barış Pınarı Harekatımız devam ediyor. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında Suriye sınırında memleketimizin huzuru ve güvenliği için askerimiz, Mehmetciğimiz orada. Tüm ruhumuzla, gönlümüzle Mehmetciğimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız, milletimizin yanındayız, Devletimizin yanındayız. Allah güç kuvvet versin, dualarımız onlarla. Tabii ki Türkülerin, şarkıların da bu topraklarda eksik olmasını istemiyoruz. Biz şarkılarımızı söylemeye devam edeceğiz, Aşık Veysel’den Memleketim şarkısına kadar, insanları birliğe çağırarak şarkılarımızı seslendirdik. Yüzyıllardır bu topraklarda hep birlikte yaşamız bir ulusuz. Allah askerlerimizi muzaffer eylesin” dedi.  
Kartal Anatolium Marmara Avm’nin Cumartesi konserlerinde bu hafta sahne Ümit Sayın’ındı.

Kral Pop Radyo’nun medya sponsoru  olduğu konserde Ümit Sayın,  kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Ümit Sayın sahneye  Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsüyle çıktı,  “Memleketim” şarkısıyla coşku arttı ve kendisini izlemeye gelenlerle birlikte büyük bir coşkuyla şarkısını seslendirdi.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ!

Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sevilen popçu: “Barış Pınarı Harekatımız devam ediyor. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında Suriye sınırında memleketimizin huzuru ve güvenliği için askerimiz, Mehmetciğimiz orada. Tüm ruhumuzla, gönlümüzle Mehmetciğimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yanındayız, milletimizin yanındayız, Devletimizin yanındayız. Allah güç kuvvet versin, dualarımız onlarla. Tabii ki Türkülerin, şarkıların da bu topraklarda eksik olmasını istemiyoruz. Biz şarkılarımızı söylemeye devam edeceğiz, Aşık Veysel’den Memleketim şarkısına kadar, insanları birliğe çağırarak şarkılarımızı seslendirdik. Yüzyıllardır bu topraklarda hep birlikte yaşamız bir ulusuz. Allah askerlerimizi muzaffer eylesin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (