( (

Ülkü-Bir, Öğretmenler Gününü Kutladı

Gündem 25.11.2019 - 10:52, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Ülkü-Bir, Öğretmenler Gününü Kutladı

Ülkücü Eğitimciler Birliği Derneği(Ülkü-Bir) 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Dedeman Otelde düzenlediği programla, öğretmenler gününü kutladı.
Ülkü-Bir Genel Başkan fatih Çakmaktepe, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, , Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Türkav Şube Başkanı Süleyman Nur ile öğretmenler katıldı.  Programın açılışında konuşan Ülkü-Bir Genel Başkan fatih Çakmaktepe, “Bu anma gününde siz değerli öğretmenlerin öğretmenler günü kutluyorum. Camiamız adına güzel hizmetler vermekteyiz. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte özverili şekilde çalışıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olmak istiyoruz” dedi.    MHP Konya Milletvekili Esin kara,” Bu güzel günde sizlerle birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Bizler eğitim hayatımıza girdiğimiz zaman hayatımızın kıymetlisi olan evlatlarımızı sizlere emanet ettik. Millet olarak milli ve manevi değerlerimizi öğrettiğiniz için başımızın üstünde yeriniz vardır.  Öğretmenler bizim tarihimizde şehzadeleri, padişahları da yetiştirmiştir. Padişahları, bilginleri ve ulemaları yetiştiren öğretmenlerdir.  Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)  ilim Çinde de olsa arayın bulunuz der. Hz. Ali’de bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum derken. Yüce dinimiz beşikten mezara kadar okuyun der. Bizler bunun farkındayız. Geleceğimiz olan evlatlarımız siz değerli öğretmenlerimize emanettir. Bu anlamlı gününüzü kutlarım.” Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, “Bizim en değerli hazinemiz insan kaynağıdır. Bu insanları işleyende öğretmenlerimizdir. Hakikaten ellerinden ve ayaklarından öpülecek insanlardır.her kesin mesaisi olur. Öğretmenin mesaisi olmaz. 24 saat mesleğini yerine getirmek için elinden geleni yaparlar. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım” diye konuştu. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve Şehit Öğretmen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Çakıroğlu’nun konuşmalarının ardından öğretmenlere günün anısına birer plaket verildi.
Ülkücü Eğitimciler Birliği Derneği(Ülkü-Bir) 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Dedeman Otelde düzenlediği programla, öğretmenler gününü kutladı.

Ülkü-Bir Genel Başkan fatih Çakmaktepe, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz, , Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Türkav Şube Başkanı Süleyman Nur ile öğretmenler katıldı.

 Programın açılışında konuşan Ülkü-Bir Genel Başkan fatih Çakmaktepe, “Bu anma gününde siz değerli öğretmenlerin öğretmenler günü kutluyorum. Camiamız adına güzel hizmetler vermekteyiz. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte özverili şekilde çalışıyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olmak istiyoruz” dedi.  

 MHP Konya Milletvekili Esin kara,” Bu güzel günde sizlerle birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Bizler eğitim hayatımıza girdiğimiz zaman hayatımızın kıymetlisi olan evlatlarımızı sizlere emanet ettik. Millet olarak milli ve manevi değerlerimizi öğrettiğiniz için başımızın üstünde yeriniz vardır.  Öğretmenler bizim tarihimizde şehzadeleri, padişahları da yetiştirmiştir. Padişahları, bilginleri ve ulemaları yetiştiren öğretmenlerdir.  Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V)  ilim Çinde de olsa arayın bulunuz der. Hz. Ali’de bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum derken. Yüce dinimiz beşikten mezara kadar okuyun der. Bizler bunun farkındayız. Geleceğimiz olan evlatlarımız siz değerli öğretmenlerimize emanettir. Bu anlamlı gününüzü kutlarım.”

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, “Bizim en değerli hazinemiz insan kaynağıdır. Bu insanları işleyende öğretmenlerimizdir. Hakikaten ellerinden ve ayaklarından öpülecek insanlardır.her kesin mesaisi olur. Öğretmenin mesaisi olmaz. 24 saat mesleğini yerine getirmek için elinden geleni yaparlar. Bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım” diye konuştu.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve Şehit Öğretmen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun annesi Özlem Çakıroğlu’nun konuşmalarının ardından öğretmenlere günün anısına birer plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (