( (

Uçuş Okulu Geleceğin Pilotlarını Yetiştiriyor

Eğitim 24.07.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Uçuş Okulu Geleceğin Pilotlarını Yetiştiriyor

 Uzman kadrosuyla, yüksek emniyet bilinciyle, sektör bilgisi ışığında, uluslararası standartlarda eğitim verilen İstanbul  Rumeli Üniversitesi, RumeliSEM Uçuş Okulu ile büyüyor.  Uçuş Okulu hakkında bilgi veren İstanbul Rumeli Üniversitesi Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı ve RumeliSEM Uçuş Okulu Sorumlu Müdürü Öğretim Görevlisi Serap Daş şunları söyledi’’ Sürekli büyüyen Sivil Havacılık Sektöründe bilindiği üzere nitelikli pilot ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Ülkemiz ve dünya gençlerinin yoğun ilgi gösterdiği sektöre, nitelikli pilotlar yetiştirmek üzere RumeliSEM Uçuş Okulunu kurduk. Nisan 2019’da da yetkilerimizi aldık. Okulumuzda, Özel Pilot Lisansı (PPL(A)), Modüler Pilot Lisansı (ATPL(A)) ve Re-Take eğitimlerimizin yanı sıra "Üniversite ile Eş Zamanlı" Programlar ve " Çalışanlara Özel " programlarımız da bulunuyor.’’  Kayıtlar hakkında da bilgi veren Daş’’ Temmuz ayında kayıt almaya başladığımız RumeliSEM Uçuş Okulumuzda ki tüm eğitim ve programların kayıtları 30 Ağustos’a kadar devam edecek’’ dedi.

 Uzman kadrosuyla, yüksek emniyet bilinciyle, sektör bilgisi ışığında, uluslararası standartlarda eğitim verilen İstanbul  Rumeli Üniversitesi, RumeliSEM Uçuş Okulu ile büyüyor.


 Uçuş Okulu hakkında bilgi veren İstanbul Rumeli Üniversitesi Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı ve RumeliSEM Uçuş Okulu Sorumlu Müdürü Öğretim Görevlisi Serap Daş şunları söyledi’’ Sürekli büyüyen Sivil Havacılık Sektöründe bilindiği üzere nitelikli pilot ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Ülkemiz ve dünya gençlerinin yoğun ilgi gösterdiği sektöre, nitelikli pilotlar yetiştirmek üzere RumeliSEM Uçuş Okulunu kurduk. Nisan 2019’da da yetkilerimizi aldık. Okulumuzda, Özel Pilot Lisansı (PPL(A)), Modüler Pilot Lisansı (ATPL(A)) ve Re-Take eğitimlerimizin yanı sıra "Üniversite ile Eş Zamanlı" Programlar ve " Çalışanlara Özel " programlarımız da bulunuyor.’’


 Kayıtlar hakkında da bilgi veren Daş’’ Temmuz ayında kayıt almaya başladığımız RumeliSEM Uçuş Okulumuzda ki tüm eğitim ve programların kayıtları 30 Ağustos’a kadar devam edecek’’ dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (