( (

Tuzlukçu'da Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin Açılışı Yapıldı

Bölge 05.10.2020 - 13:12, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tuzlukçu'da Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin Açılışı Yapıldı

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın hayata geçirdiği en önemli projelerinin arasında yer alan gençlere ve çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracak Atatürk Çocukları kütüphanesi'nin açılışı yapıldı.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Akbuğa projenin detaylarını şu sözleriyle dile getirdi. “Tuzlukçu Belediyesine bağlı Çocuk Kültür Evine ait odaların birinde gençlerimizi için kapsamlı bir kütüphane oluşturduk.Tamamı gönüllülerin bağışıyla oluşturulan kütüphane İlçemizde yaşayan ve okuma hevesi olan tüm gençlerimize hitap edecek.Pandemi dolayısıyla ne yazık ki açılışımızı tedbirler alarak oldukça az kişiyle gerçekleştirerek Kültür Evimizin bir kısmını faaliyete geçirmiş olduk. En yakın sürede Kültür Evi,tiyatrosu,spor sahası,sanat atölyesi ve kafetaryasına da hizmete sunacağız.Üniversiteye hazırlanan,sınavlara girecek olan öğrencilerimiz ev ortamında yeteri kadar ders çalışamadıklarını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını dile getirmişlerdi.Bizler de onların bu taleplerine kayıtsız kalmadık.Asıl amacı Çocuklara yönelik hizmet verecek olan binamızda gençlerimize de bir alan oluşturduk. Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin kurulmasında bizlere destek olan gönüllü kitap bağışları İzmir Kitap Gönüllüleri  başta olmak üzere tüm kitap bağışçılarına teşekkür ederim.Kütüphanemizin tüm gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim '' dedi .
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’nın hayata geçirdiği en önemli projelerinin arasında yer alan gençlere ve çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracak Atatürk Çocukları kütüphanesi'nin açılışı yapıldı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Akbuğa projenin detaylarını şu sözleriyle dile getirdi. “Tuzlukçu Belediyesine bağlı Çocuk Kültür Evine ait odaların birinde gençlerimizi için kapsamlı bir kütüphane oluşturduk.Tamamı gönüllülerin bağışıyla oluşturulan kütüphane İlçemizde yaşayan ve okuma hevesi olan tüm gençlerimize hitap edecek.Pandemi dolayısıyla ne yazık ki açılışımızı tedbirler alarak oldukça az kişiyle gerçekleştirerek Kültür Evimizin bir kısmını faaliyete geçirmiş olduk.

En yakın sürede Kültür Evi,tiyatrosu,spor sahası,sanat atölyesi ve kafetaryasına da hizmete sunacağız.Üniversiteye hazırlanan,sınavlara girecek olan öğrencilerimiz ev ortamında yeteri kadar ders çalışamadıklarını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını dile getirmişlerdi.Bizler de onların bu taleplerine kayıtsız kalmadık.Asıl amacı Çocuklara yönelik hizmet verecek olan binamızda gençlerimize de bir alan oluşturduk.

Atatürk Çocukları Kütüphanesi'nin kurulmasında bizlere destek olan gönüllü kitap bağışları İzmir Kitap Gönüllüleri  başta olmak üzere tüm kitap bağışçılarına teşekkür ederim.Kütüphanemizin tüm gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim '' dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (