( (

Tuvana Türkay’dan Kendi İmzasını Taşıyan Yeni Single Çalışması “Ah Aşk”

Magazin 27.08.2021 - 10:43, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tuvana Türkay’dan Kendi İmzasını Taşıyan Yeni Single Çalışması “Ah Aşk”

Bugüne kadar rol aldığı birçok projede oyunculuğuyla büyük başarı toplayan Tuvana Türkay, güzel sesiyle de müzik sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor.
Oyunculuğa dokuz yaşından beri çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başlayan Tuvana Türkay, “Yer Gök Aşk”, Eksik Sayfalar, En Güzeli, Somuncu Baba, Aşkın Sırrı, Kara Para Aşk, Bizans Oyunları, Kızlarım İçin, Oyunbozan, Güvercin Uçuverdi, Bir Nefes Yeter, Ağır Romantik, Yasak Elma, Sen Sağ Ben Selamet, Deli Gönül, Kağıt Ev projelerinde baş rol oynadı.  Ata Demirer ile başrolü paylaştıkları “Olanlar Oldu” filmindeki “Aslı” karakteri ile de büyük beğeni kazandı. Müziğe olan yeteneğiyle şarkı söylemeye başlayan ve profesyonel anlamda piyona da çalan Tuvana Türkay, aynı zamanda kendi şarkılarını yazıp, bestelerine imza atmakta. 2014 yılında “Ara Ne Olursun” isimli teklisini yayınlayan ve Levent Yüksel’in “Tuana” şarkısını coverlayan Tuvana Türkay, en son 2019 yılında çıkardığı “Yalan De” adlı çalışmasının ardından, sözü ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesini ise Ozan Çolakloğlu’nun yaptığı “Ah Aşk” adlı şarkısını yayınlamaya hazırlanıyor. Şarkının klip yönetmenliği ise Ecem Gün üstlendi. Tuvana Türkay’ın “Ah Aşk” adlı çalışması  Akademi Organizasyon & DMC etiketiyle 27 Ağustos Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!  
Bugüne kadar rol aldığı birçok projede oyunculuğuyla büyük başarı toplayan Tuvana Türkay, güzel sesiyle de müzik sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor.

Oyunculuğa dokuz yaşından beri çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başlayan Tuvana Türkay, “Yer Gök Aşk”, Eksik Sayfalar, En Güzeli, Somuncu Baba, Aşkın Sırrı, Kara Para Aşk, Bizans Oyunları, Kızlarım İçin, Oyunbozan, Güvercin Uçuverdi, Bir Nefes Yeter, Ağır Romantik, Yasak Elma, Sen Sağ Ben Selamet, Deli Gönül, Kağıt Ev projelerinde baş rol oynadı.  Ata Demirer ile başrolü paylaştıkları “Olanlar Oldu” filmindeki “Aslı” karakteri ile de büyük beğeni kazandı. Müziğe olan yeteneğiyle şarkı söylemeye başlayan ve profesyonel anlamda piyona da çalan Tuvana Türkay, aynı zamanda kendi şarkılarını yazıp, bestelerine imza atmakta.

2014 yılında “Ara Ne Olursun” isimli teklisini yayınlayan ve Levent Yüksel’in “Tuana” şarkısını coverlayan Tuvana Türkay, en son 2019 yılında çıkardığı “Yalan De” adlı çalışmasının ardından, sözü ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesini ise Ozan Çolakloğlu’nun yaptığı “Ah Aşk” adlı şarkısını yayınlamaya hazırlanıyor. Şarkının klip yönetmenliği ise Ecem Gün üstlendi.

Tuvana Türkay’ın “Ah Aşk” adlı çalışması  Akademi Organizasyon & DMC etiketiyle 27 Ağustos Cuma itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (