( (

TÜRSAB Konya BTK’ ya, Gelecek Partisinden Ziyaret

Gündem 28.06.2020 - 14:19, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜRSAB Konya BTK’ ya, Gelecek Partisinden Ziyaret

TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan’ı ve BTK üyelerini ziyaret eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyeleri turizmin sorunları hakkında bilgi aldı.
Konya turizmi ve turizmcilerin sorunlarının konuşulduğu ziyarette TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan’ın yanı sıra BTK üyeleri Arif Kavak, Seyit İbrahim Durmuş, Murat Sarıkaya ve Mesut Yalçın da hazır bulunurken, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’ye, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Uğursoy, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Taşçı, Tuba Işık ve Bekir Karakuş’ta eşlik etti.   Siyasetten beklentimiz, turizm sektörünün sorunlarının çözümüdür    Gelecek Partisinin ziyaretten memnuniyetini dile getiren TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan siyasetten turizm sektörünün sorunlarının çözümünü beklediklerini belirterek, “Bizim siyasetle işimiz olmaz. Bütün siyasilere aynı mesafedeyiz. Biz göreve başladığımızdan bu yana siyasilerden ilk defa sizler ziyaretimize gelip bizleri dinliyorsunuz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Dünyayı ve ülkemizi etkiyen Covit-19 salgınından dolayı turizm sektörü büyük bir sıkıntıya girdi. Bizim siyasetten ve devletimizi yönetenlerden tek beklentimiz sıkıntıya giren turizm sektörünün bütün sorunlarının çözümünün yanında desteklenerek, yeterince sahip çıkılmasıdır. Bunun yanında, Turizm sektöründeki KDV düzenlemesinin de mutlaka yapılmasını bekliyoruz” dedi.   Turizm Sektörünün Sorunlarını Takip Ediyoruz   Parti programları ve teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi veren Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici turizm sektörünün sorunlarını takip ettiklerini kaydederek, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde Covit-19 Pandemisi nedeni ile sıkıntılı bir süreci hep birlikte yaşadık. Bu gün itibari ile Türkiye genelinde elli dokuz ilde, Konya il teşkilatı olarak da on yedi ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Temmuz ayı sonuna kadar ilçe kongrelerini tamamlayıp il kongresini de yaparak, Büyük Kongrenin ardından olası bir seçime katılmaya hak kazanmış olacağız. Gelecek Partisi olarak Konya turizmini ve turizm sektörünün sorunlarını yakından takip ediyoruz. Sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan’ı ve BTK üyelerini ziyaret eden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve yönetim kurulu üyeleri turizmin sorunları hakkında bilgi aldı.

Konya turizmi ve turizmcilerin sorunlarının konuşulduğu ziyarette TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan’ın yanı sıra BTK üyeleri Arif Kavak, Seyit İbrahim Durmuş, Murat Sarıkaya ve Mesut Yalçın da hazır bulunurken, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’ye, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Uğursoy, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Taşçı, Tuba Işık ve Bekir Karakuş’ta eşlik etti.

 

Siyasetten beklentimiz, turizm sektörünün sorunlarının çözümüdür

 

 Gelecek Partisinin ziyaretten memnuniyetini dile getiren TÜRSAB Konya BTK Başkanı Özdal Karahan siyasetten turizm sektörünün sorunlarının çözümünü beklediklerini belirterek, “Bizim siyasetle işimiz olmaz. Bütün siyasilere aynı mesafedeyiz. Biz göreve başladığımızdan bu yana siyasilerden ilk defa sizler ziyaretimize gelip bizleri dinliyorsunuz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Dünyayı ve ülkemizi etkiyen Covit-19 salgınından dolayı turizm sektörü büyük bir sıkıntıya girdi. Bizim siyasetten ve devletimizi yönetenlerden tek beklentimiz sıkıntıya giren turizm sektörünün bütün sorunlarının çözümünün yanında desteklenerek, yeterince sahip çıkılmasıdır. Bunun yanında, Turizm sektöründeki KDV düzenlemesinin de mutlaka yapılmasını bekliyoruz” dedi.

 

Turizm Sektörünün Sorunlarını Takip Ediyoruz

 

Parti programları ve teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi veren Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici turizm sektörünün sorunlarını takip ettiklerini kaydederek, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde Covit-19 Pandemisi nedeni ile sıkıntılı bir süreci hep birlikte yaşadık. Bu gün itibari ile Türkiye genelinde elli dokuz ilde, Konya il teşkilatı olarak da on yedi ilçede teşkilatlarımızı kurduk. Temmuz ayı sonuna kadar ilçe kongrelerini tamamlayıp il kongresini de yaparak, Büyük Kongrenin ardından olası bir seçime katılmaya hak kazanmış olacağız. Gelecek Partisi olarak Konya turizmini ve turizm sektörünün sorunlarını yakından takip ediyoruz. Sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (