( (

TÜRSAB, Aşure de Buluşturdu

Turizm 12.09.2019 - 12:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜRSAB, Aşure de Buluşturdu

TÜRSAB Konya Temsilciliği Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle düzenlediği aşure programında, Konya’daki seyahat Acentecilerini, otelcileri ve Turizmci sektör temsilcilerini buluşturdu.
Aşure dağıtım programına Aşure dağıtımında konuşan TÜRSAB Konya Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, seyahat Acentecileri, otelcileri ve Turizmciler katıldı. Aşure dağıtımında konuşan TÜRSAB Konya Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, “Geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtım programında bir araya geldik. Aşurenin kendi içinde bir rengi ve tadı vardır. Bunu yakalamak ve yaşatmak istedik. Sektör temsilcilerini bir araya getirdik. Bizim sektörde Turizm ve otelcileri iş yoğunluğun da bir araya getirmek çok zor ama böyle toplantılarda hep bir arada olup, meslektaşlarımızın kaynaşmasına vesile oluyoruz. Aşure Günü bilindiği gibi birlik ve beraberliğin ve Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela da şehit edilmesinin yıl dönümüdür. Bu anlamlı günü anmak için aşure dağıtımı yaptık. İslam Âleminin Muharrem Ayı ve Aşure Gününü kutluyor. Kerbale şehitlerimizle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi. Yapılan duadan sonra aşure dağıtım programına katılanlara aşure ikram edildi.
TÜRSAB Konya Temsilciliği Muharrem Ayı ve Aşure Günü nedeniyle düzenlediği aşure programında, Konya’daki seyahat Acentecilerini, otelcileri ve Turizmci sektör temsilcilerini buluşturdu.

Aşure dağıtım programına Aşure dağıtımında konuşan TÜRSAB Konya Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, seyahat Acentecileri, otelcileri ve Turizmciler katıldı.

Aşure dağıtımında konuşan TÜRSAB Konya Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan,

“Geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtım programında bir araya geldik. Aşurenin kendi içinde bir rengi ve tadı vardır. Bunu yakalamak ve yaşatmak istedik. Sektör temsilcilerini bir araya getirdik. Bizim sektörde Turizm ve otelcileri iş yoğunluğun da bir araya getirmek çok zor ama böyle toplantılarda hep bir arada olup, meslektaşlarımızın kaynaşmasına vesile oluyoruz. Aşure Günü bilindiği gibi birlik ve beraberliğin ve Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) efendimizin torunu Hz. Hüseyin'in Kerbela da şehit edilmesinin yıl dönümüdür. Bu anlamlı günü anmak için aşure dağıtımı yaptık. İslam Âleminin Muharrem Ayı ve Aşure Gününü kutluyor. Kerbale şehitlerimizle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Yapılan duadan sonra aşure dağıtım programına katılanlara aşure ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (