( (

TÜROB, Dünyanın Şöhretleriyle “Yeni Yıla Merhaba” Dedi

Turizm 09.01.2020 - 14:47, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜROB, Dünyanın Şöhretleriyle “Yeni Yıla Merhaba” Dedi

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, “2020’yi farklı bir şekilde kutlamak istedik. Turizmcileri Madame Tussauds İstanbul’da ağırlayarak kültüre katkıda bulunduk” dedi.
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Madame Tussauds İstanbul’da Türkiye’nin ve dünyanın şöhretlerinin mumya heykelleri arasında “Yeni Yıla Merhaba” dedi. TÜROB Başkanı Müberra Eresin, “2020’yi farklı bir şekilde kutlamak istedik. Turizmcileri Madame Tussauds İstanbul’da ağırlayarak kültüre katkıda bulunduk” dedi. 74 ÜNLÜNÜN MUMYA HEYKELİ BULUNUYOR Turizmcileri ağırlayan Madame Tussauds İstanbul’un işletmecisi Merlin Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, 50 ünlünün mumya heykeli ile başladıkları çalışma ile 74 ünlüye ulaştıklarını belirterek “Dünyanın ünlüleri yanında, Türkiye’nin ünlülerini de koleksiyonumuza katarak kültürler arası köprü kurduk” şeklinde konuştu. “Yeni Yıla Merhaba” etkinliğine TÜROB Başkanı Müberra Eresin’in yanı sıra TÜROB üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı. Osman Öztürk, Halil Tuncer, Cüneyt Mengü, Özkan Altıntaş Arto Işıkçı, Tarkan Akyüz, Erkan Akkurt, Eray Dursun, Özkan Altıntaş, Osman Öztürk, Cüneyt Mengü, Halil Tuncer Cüneyt Mengü, Tarkan Akyüz, Osman Öztürk, Mustafa Kılıç ATATÜRK’ÜN MUMYA HEYKELİ TÜROB’un özel etkinliğine katılanlar özellikle girişte konukları karşılayan Atatürk’ün mumya heykeli ile fotoğraf çektirdiler. Ayrıca girişte İstanbul’un nostaljik tramjayı maketiyle çekilen hatıra fotoğrafları konuklara armağan edildi. Etkinlik Merlin Grup’un ikramları ile devam ederken turizmciler farklı bir ortamda bulunmanın keyfini ünlülerle fotoğraf çektirerek çıkardılar. Gençliğimizin yıldızı Audrey Hepburn ile aynı masada oturdum Suat Töre, Yaşar Kemal ile sohbet etti Hazreti Mevlana ile birlikte oldum Sabiha Gökçen uçağının üzerinde gururla bakıyor Dünyayı şarkıları ve güzelliği ile sallayan Beyonce ile birlikte   
TÜROB Başkanı Müberra Eresin, “2020’yi farklı bir şekilde kutlamak istedik. Turizmcileri Madame Tussauds İstanbul’da ağırlayarak kültüre katkıda bulunduk” dedi.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Madame Tussauds İstanbul’da Türkiye’nin ve dünyanın şöhretlerinin mumya heykelleri arasında “Yeni Yıla Merhaba” dedi.

turob-baskani-muberra-eresin,.jpgTÜROB Başkanı Müberra Eresin, “2020’yi farklı bir şekilde kutlamak istedik. Turizmcileri Madame Tussauds İstanbul’da ağırlayarak kültüre katkıda bulunduk” dedi.

turob-baskani-muberra-eresin,-002.jpg
turob-baskani-muberra-eresin,-004.jpg74 ÜNLÜNÜN MUMYA HEYKELİ BULUNUYOR

Turizmcileri ağırlayan Madame Tussauds İstanbul’un işletmecisi Merlin Grup Genel Müdürü Sarper Hilmi Suner, 50 ünlünün mumya heykeli ile başladıkları çalışma ile 74 ünlüye ulaştıklarını belirterek “Dünyanın ünlüleri yanında, Türkiye’nin ünlülerini de koleksiyonumuza katarak kültürler arası köprü kurduk” şeklinde konuştu.
“Yeni Yıla Merhaba” etkinliğine TÜROB Başkanı Müberra Eresin’in yanı sıra TÜROB üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.
madame-tussauds-istanbul.jpg
Osman Öztürk, Halil Tuncer, Cüneyt Mengü, Özkan Altıntaş

turob-baskani-muberra-eresin,-006.jpg
turob-baskani-muberra-eresin,-007.jpg
Arto Işıkçı, Tarkan Akyüz, Erkan Akkurt, Eray Dursun, Özkan Altıntaş, Osman Öztürk, Cüneyt Mengü, Halil Tuncer

madame-tussauds-istanbul-001.jpg
turob-baskani-muberra-eresin,-008.jpg
Cüneyt Mengü, Tarkan Akyüz, Osman Öztürk, Mustafa Kılıç

madame-tussauds-istanbul-011.jpgATATÜRK’ÜN MUMYA HEYKELİ
TÜROB’un özel etkinliğine katılanlar özellikle girişte konukları karşılayan Atatürk’ün mumya heykeli ile fotoğraf çektirdiler.

madame-tussauds-istanbul-002.jpg

Ayrıca girişte İstanbul’un nostaljik tramjayı maketiyle çekilen hatıra fotoğrafları konuklara armağan edildi. Etkinlik Merlin Grup’un ikramları ile devam ederken turizmciler farklı bir ortamda bulunmanın keyfini ünlülerle fotoğraf çektirerek çıkardılar.

madame-tussauds-istanbul-003.jpg
Gençliğimizin yıldızı Audrey Hepburn ile aynı masada oturdum

suat-tore.jpg
Suat Töre, Yaşar Kemal ile sohbet etti


madame-tussauds-istanbul-004.jpg
Hazreti Mevlana ile birlikte oldum

madame-tussauds-istanbul-005.jpg
Sabiha Gökçen uçağının üzerinde gururla bakıyor

madame-tussauds-istanbul-007.jpg
Dünyayı şarkıları ve güzelliği ile sallayan Beyonce ile birlikte 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (