( (

Türkiye Turizm Enstitüsü’ne Yeni Direktör

Turizm 21.11.2019 - 18:42, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Türkiye Turizm Enstitüsü’ne Yeni Direktör

Türkiye’nin turizm alanında önde gelen kurumlarından Türkiye Turizm Enstitüsü direktörlüğünü, bu alandaki çalışmaları ve tecrübesiyle öne çıkan Nilgün Kuyumcu üstlendi....
Türkiye Turizm Enstitüsü, ülkemizin bölgesel ve küresel ölçekteki ilişkilerini ve faaliyetlerini geliştirmesi, işbirliklerini derinleştirip genişletebilmesi için zihinsel eşiğin “Sektörel ve Stratejik Derinleşme” ile mümkün olabileceği olgusundan yola çıkılarak Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) öncülüğünde kurulmuştur.   Türkiye’nin 2023-2053 turizm, çevre, şehirleşme vizyonu; zengin doğal, tarihî, kültürel ve insan kaynaklarını koruyup sürdürülebilir kılan, yenilik ve teknoloji ile bütünleştiren, rekabet gücüne sahip, bölge içi ve bölgeler arası gelişmişlik farkını azaltan, yaşam kalitesi yükselen bir ülke olabilmektir. Yaşanabilir çevre ve marka şehirler temelinde Turizm’in inşa edeceği kapasite ve verimlilik artışı ile çok boyutlu kazanımların maksimize edilmesi Türkiye Turizm Enstitüsü için temel referanstır.   Kuruluşundan bu yana Türkiye Turizm Enstitüsü’nün ve ilgili projelerin koordinatörlüğü TASAM tarafından üstlenilmektedir. Türkiye Turizm Enstitüsü Direktörlüğü’ne atanan Sayın Nilgün KUYUMCU’ya, kamu yararına üstlendikleri bu stratejik görev için TASAM ailesi olarak başarılar diliyoruz.   Nilgün KUYUMCU kimdir?   Uzun yıllar pazarlama ve marka danışmanlığı yapan, hâlen de bu alandaki çalışmalarını sürdüren Nilgün KUYUMCU, uluslararası rekabet, sağlık turizmi pazarlaması, “VIP” turizm ve şehirlerin markalaşması konularında da projeler geliştirmektedir.   Nilgün KUYUMCU’nun çalışma alanları arasında yönetim-uygulama, mevcut yapının geliştirilmesi yönünde saha çalışması, olası kriz yönetimi ve çözüm üretimi, petrokimya ile “motoroil”  pazarlama ve tedarik yönetimi, kuyumculuk sektörüne yönelik iş geliştirme ve tedarik, yatırım projelerinin geliştirilmesi, saha çalışması ile ekip kurulması ve İK yönetimi konuları da yer almaktadır.   Mücevher Tasarım İhracat ve Sanayicileri Derneği MUTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı da olan Nilgün KUYUMCU, TOBB İKGK üyesi ve İTİCÜ Kuyumculuk Sektörü Danışma Kurulu üyesidir.
Türkiye’nin turizm alanında önde gelen kurumlarından Türkiye Turizm Enstitüsü direktörlüğünü, bu alandaki çalışmaları ve tecrübesiyle öne çıkan Nilgün Kuyumcu üstlendi....

Türkiye Turizm Enstitüsü, ülkemizin bölgesel ve küresel ölçekteki ilişkilerini ve faaliyetlerini geliştirmesi, işbirliklerini derinleştirip genişletebilmesi için zihinsel eşiğin “Sektörel ve Stratejik Derinleşme” ile mümkün olabileceği olgusundan yola çıkılarak Türk Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi (TASAM) öncülüğünde kurulmuştur.
 
Türkiye’nin 2023-2053 turizm, çevre, şehirleşme vizyonu; zengin doğal, tarihî, kültürel ve insan kaynaklarını koruyup sürdürülebilir kılan, yenilik ve teknoloji ile bütünleştiren, rekabet gücüne sahip, bölge içi ve bölgeler arası gelişmişlik farkını azaltan, yaşam kalitesi yükselen bir ülke olabilmektir. Yaşanabilir çevre ve marka şehirler temelinde Turizm’in inşa edeceği kapasite ve verimlilik artışı ile çok boyutlu kazanımların maksimize edilmesi Türkiye Turizm Enstitüsü için temel referanstır.
 
Kuruluşundan bu yana Türkiye Turizm Enstitüsü’nün ve ilgili projelerin koordinatörlüğü TASAM tarafından üstlenilmektedir. Türkiye Turizm Enstitüsü Direktörlüğü’ne atanan Sayın Nilgün KUYUMCU’ya, kamu yararına üstlendikleri bu stratejik görev için TASAM ailesi olarak başarılar diliyoruz.
 

Nilgün KUYUMCU kimdir?
 
Uzun yıllar pazarlama ve marka danışmanlığı yapan, hâlen de bu alandaki çalışmalarını sürdüren Nilgün KUYUMCU, uluslararası rekabet, sağlık turizmi pazarlaması, “VIP” turizm ve şehirlerin markalaşması konularında da projeler geliştirmektedir.
 
Nilgün KUYUMCU’nun çalışma alanları arasında yönetim-uygulama, mevcut yapının geliştirilmesi yönünde saha çalışması, olası kriz yönetimi ve çözüm üretimi, petrokimya ile “motoroil”  pazarlama ve tedarik yönetimi, kuyumculuk sektörüne yönelik iş geliştirme ve tedarik, yatırım projelerinin geliştirilmesi, saha çalışması ile ekip kurulması ve İK yönetimi konuları da yer almaktadır.
 
Mücevher Tasarım İhracat ve Sanayicileri Derneği MUTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı da olan Nilgün KUYUMCU, TOBB İKGK üyesi ve İTİCÜ Kuyumculuk Sektörü Danışma Kurulu üyesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (