( (

Türk-İş’ten Başkan Angı’ya Ziyaret

Bölge 21.10.2021 - 14:40, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Türk-İş’ten Başkan Angı’ya Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, sivil toplum kuruluşlarının şehrin idaresinde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak ile Tes-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Parti il binasında gerçekleştirilen ziyarette Tamak ve Şenbilir, yaşanan sorunları anlatarak çözüm konusunda işbirliği talebinde bulundular.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Şehrimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Konya adına yapılacak tüm çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarımızın da görüşlerini almak bizim için önemli. Bu ülke hepimizin. Vatanımıza sahip çıkmalıyız. Sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Sorunları anlattılar Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak ise AK Parti Konya İl Başkanı Angı’ya teşekkür ederek, “Gelir vergisiyle ilgili sıkıntılarımız var. Çalışan olarak bizlerin ücretlerinin üzerinde ağır vergi yükleri var. Bunların hafifletilmesiyle işçi kesimi olarak rahatlayacağız. Türk-İş camiası olarak ülkemizin birlik ve beraberliğinden taviz vermedik. Bu ülke hepimizin, sahip çıkmak da görevimiz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Tes-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir de Başkan Angı’ya teşekkür ederek, enerji sektöründe yaşanan sorunları anlattı.
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, sivil toplum kuruluşlarının şehrin idaresinde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak ile Tes-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Parti il binasında gerçekleştirilen ziyarette Tamak ve Şenbilir, yaşanan sorunları anlatarak çözüm konusunda işbirliği talebinde bulundular.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Şehrimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Konya adına yapılacak tüm çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarımızın da görüşlerini almak bizim için önemli. Bu ülke hepimizin. Vatanımıza sahip çıkmalıyız. Sivil toplum kuruluşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Sorunları anlattılar

Türk-İş Konya İl Temsilcisi ve Tarım-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Abdülkadir Tamak ise AK Parti Konya İl Başkanı Angı’ya teşekkür ederek, “Gelir vergisiyle ilgili sıkıntılarımız var. Çalışan olarak bizlerin ücretlerinin üzerinde ağır vergi yükleri var. Bunların hafifletilmesiyle işçi kesimi olarak rahatlayacağız. Türk-İş camiası olarak ülkemizin birlik ve beraberliğinden taviz vermedik. Bu ülke hepimizin, sahip çıkmak da görevimiz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Tes-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Behçet Şenbilir de Başkan Angı’ya teşekkür ederek, enerji sektöründe yaşanan sorunları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (