( (

Türk halkından özür dilerdim

Dünya 26.12.2012 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:22
 

Türk halkından özür dilerdim

Eski İsrail Başbakanı Olmert" Mavi Marmara saldırısına ilişkin" "Başbakan olsaydım Türkiye Başbakanı Erdoğandan ve Türk halkından özür dilerdim" dedi. Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert" Tel Aviv'de düzenlenen avukatlar sendikası konferansındaki konuşmasında Mavi Marmara baskınına da değindi. Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert" ''Eğer başbakan olsaydım" siviller hayatını kaybettiği için Türkiye Başbakanı Erdoğan'dan ve Türk halkından özür dilerdim ve olaydan iki gün sonra hükümetle uzlaşmak için iletişime geçerdim'' ifadesini kullandı. AA   .  
Eski İsrail Başbakanı Olmert" Mavi Marmara saldırısına ilişkin" "Başbakan olsaydım Türkiye Başbakanı Erdoğandan ve Türk halkından özür dilerdim" dedi.

Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert" Tel Aviv'de düzenlenen avukatlar sendikası konferansındaki konuşmasında Mavi Marmara baskınına da değindi.

Eski İsrail Başbakanı Ehud Olmert" ''Eğer başbakan olsaydım" siviller hayatını kaybettiği için Türkiye Başbakanı Erdoğan'dan ve Türk halkından özür dilerdim ve olaydan iki gün sonra hükümetle uzlaşmak için iletişime geçerdim'' ifadesini kullandı.

AA

 

.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (