( (

TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran’dan Şeb-i Arus Mesajı

Gündem 05.12.2019 - 15:44, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TURİDER Başkanı Seda Kuşvuran’dan Şeb-i Arus Mesajı

Turizm ve İş Dünyası Derneyi Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kuşvuran, 7-17 Aralık Şeb-i Arus dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Başkan Kuşvuran mesajında şu ifadelere yer verdi… Yaşamını insanlığa sevgiyi anlatmaya adayan Hz.Mevlana’yı 746.'inci vuslat yıldönümünde yine aynı sevgi ve aynı ilgi ile anıyoruz. Yüzyıllar öncesinden gelen öğretileri bugün hala bize ışık tutmaya, ufkumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Bu sene de  her yıl olduğu gibi 7-17 Aralık tarihleri arasında Konya’Da Şeb-i Arus Hz. Mevlana’yı anma günleri olarak kutlanacaktır. Konya’ya çok sayıda yerli ve yabancı turist  gelmesi beklenmektedir. Konya’lı hemşerilerimizin her sene olduğu gibi bu sene de anma törenleri boyunca, Hz. Mevlana’nın sevgi, hoşgörü ve huzur öğretileri çerçevesinde misafirperverliklerini göstereceklerinden şüphemiz yoktur. Özellikle 7-17 Aralık tarihleri arasında turistlerin yoğun olarak Konya’da bulunması nedeniyle, özellikle toplu taşıma araçlarını tercih etmemiz, trafiği hepimiz için daha rahat ve güvenli hale getirecektir. Allah’a kavuşmasını yani vuslatını kutladığımız bu özel günlerde Hz. Mevlana’yı bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyor, 7 – 17 Aralık Şeb-arus günlerinin coşkusunu paylaşan herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.
Turizm ve İş Dünyası Derneyi Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kuşvuran, 7-17 Aralık Şeb-i Arus dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Kuşvuran mesajında şu ifadelere yer verdi…

Yaşamını insanlığa sevgiyi anlatmaya adayan Hz.Mevlana’yı 746.'inci vuslat yıldönümünde yine aynı sevgi ve aynı ilgi ile anıyoruz. Yüzyıllar öncesinden gelen öğretileri bugün hala bize ışık tutmaya, ufkumuzu aydınlatmaya devam ediyor.

Bu sene de  her yıl olduğu gibi 7-17 Aralık tarihleri arasında Konya’Da Şeb-i Arus Hz. Mevlana’yı anma günleri olarak kutlanacaktır. Konya’ya çok sayıda yerli ve yabancı turist  gelmesi beklenmektedir.

Konya’lı hemşerilerimizin her sene olduğu gibi bu sene de anma törenleri boyunca, Hz. Mevlana’nın sevgi, hoşgörü ve huzur öğretileri çerçevesinde misafirperverliklerini göstereceklerinden şüphemiz yoktur.

Özellikle 7-17 Aralık tarihleri arasında turistlerin yoğun olarak Konya’da bulunması nedeniyle, özellikle toplu taşıma araçlarını tercih etmemiz, trafiği hepimiz için daha rahat ve güvenli hale getirecektir.

Allah’a kavuşmasını yani vuslatını kutladığımız bu özel günlerde Hz. Mevlana’yı bir kez daha sevgi ve rahmetle anıyor, 7 – 17 Aralık Şeb-arus günlerinin coşkusunu paylaşan herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (