( (

TURÇEV’ den, MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Bölge 11.12.2020 - 15:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TURÇEV’ den, MHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Turgut ve Çevre Köyler Derneği (TURÇEV) Başkanı Erol Yayla ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.
TURÇEV’ Başkanı Erol Yayla ve yönetiminin  ziyaretinden memnun olduklarını belirten MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “MHP Konya il başkanlığı olarak şehrimizdeki STK’larla ilişkilerimizi her geçen  gün güçlendiriyoruz.  Bu anlamda bütün STK’larımızla ve TURÇEV’ le de her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Onların her türlü sorunlarının çözümünde elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz” dedi. TURÇEV Başkanı Erol Yayla kongre sonrasında MHP il başkanlığı ile MHP Meram ilçe başkanlığını hayırlı olsun demek için ziyaret ettiklerini belirterek, “MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay’a yaptıkları kongre sonrasında hayırlı olsun diyerek, başarılar diliyoruz.  Bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz. Dernek olarak şehrimizdeki siyasi partileri ziyaret ederek, sorunlarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Bugüne kadar derneğimize verdikleri desteklerden dolayı İl Başkanı Remzi Karaarslan’a ve İbrahim Ay’a teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını da görüştüğümüz ziyaretimiz son derece verimli geçti. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”
Turgut ve Çevre Köyler Derneği (TURÇEV) Başkanı Erol Yayla ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.

TURÇEV’ Başkanı Erol Yayla ve yönetiminin  ziyaretinden memnun olduklarını belirten MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, “MHP Konya il başkanlığı olarak şehrimizdeki STK’larla ilişkilerimizi her geçen  gün güçlendiriyoruz.  Bu anlamda bütün STK’larımızla ve TURÇEV’ le de her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Onların her türlü sorunlarının çözümünde elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

TURÇEV Başkanı Erol Yayla kongre sonrasında MHP il başkanlığı ile MHP Meram ilçe başkanlığını hayırlı olsun demek için ziyaret ettiklerini belirterek, “MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve MHP Meram İlçe Başkanı İbrahim Ay’a yaptıkları kongre sonrasında hayırlı olsun diyerek, başarılar diliyoruz.  Bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz. Dernek olarak şehrimizdeki siyasi partileri ziyaret ederek, sorunlarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Bugüne kadar derneğimize verdikleri desteklerden dolayı İl Başkanı Remzi Karaarslan’a ve İbrahim Ay’a teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarını da görüştüğümüz ziyaretimiz son derece verimli geçti. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (