( (

‘Tüm Kanticilerin Sesi Olacağız’

Bölge 04.11.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

‘Tüm Kanticilerin Sesi Olacağız’

Kantin-İş Sen yönetimi olarak Türkiye’deki tüm kantincilerin sesi olacaklarını belirten Konya Kantinciler Dernek Başkanı Ethem Tartan, “Her platformda konuşmaktan ve hak aramaktan çekinmeden meslektaşlarımızın haklarını savunacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Kantin-İş Sen’in değerlendirme toplantısı, Genel Başkan Okan Fırat ve çok sayıda ilden temsilcilerin katılımıyla Konya'da gerçekleştirildi. Üyelerin menfaatlerini korumak amacıyla böyle bir teşkilatın kurulduğunu dile getiren Konya Kantinciler Esnaf Derneği Başkanı Ethem Tartan, “Kantin- İş Sen yönetim kurulu olarak dokuz ayrı ilden meslektaşlarımızla birlikte kurmuş olduğumuz sendikamız 81 il ve ilçelerimizde bulunan meslektaşlarımıza hizmet etmektedir. Kamu kurum ve kuruluşların nezdinde mesleğimizi ilgilendiren konularla alakalı yürürlükteki mevcut yasalar ve bundan sonra yayımlanacak olan kanunlar, yönetmelikler ve genelgeler çerçevesinde üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak, teşkilatlanmak, geliştirmek ve üyelerimizi temsil etmek amacıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Tüm kantin işletmecileri işveren sendikası Kantin-İş Sen olarak Türkiye’de bulunan tüm kantin işletmecilerini tek çatı altında toplamak, birlikten güç doğar düşüncesiyle birlik ve beraberlik içinde sorunlarımızın çözümüne ulaşıp, yasal yollardan üyelerimizin haklarını savunup gerekli resmi girişimler yaparak çözüm noktasında üyelerimize yardımcı olmak temel hedeflerimizdendir” ifadelerini kullandı. ‘ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR’ Kantin-İş Sen’in üye sayısının her geçen gün arttığını ve çalışmalarının hızla devam ettiğini aktaran Ethem Tartan, “Sendikamız yaklaşık bir buçuk yıl önce kurulmuş olmasına rağmen tüm Türkiye’de bulunan kantin işletmecileri meslektaşlarımız tarafından, sendikamıza olan güven ve inançla üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Genel Başkanımız Okan Fırat’ın tecrübesi, siyasi gücü ve daha önceden STK’larda görev alması bizler için önemli bir unsurdur. Meslektaşlarımızın yoğun ilgi ve desteği karşısında bizler de Türkiye genelindeki tüm kantin işletmecilerimizin sesi olacağız. Her platformda konuşmaktan ve hak aramaktan çekinmeden meslektaşlarımızın haklarını savunacağımıza söz veriyoruz. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Elazığ, Adana, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Malatya, Yalova, Samsun, Ordu, Sakarya, Mersin, Aksaray, Hatay, Adıyaman, Antalya, Kahramanmaraş, Kocaeli, Osmaniye, Tekirdağ, Kayseri ve Isparta’da teşkilat yapımızı oluşturmuş bulunmaktayız” şeklinde konuştu.
Kantin-İş Sen yönetimi olarak Türkiye’deki tüm kantincilerin sesi olacaklarını belirten Konya Kantinciler Dernek Başkanı Ethem Tartan, “Her platformda konuşmaktan ve hak aramaktan çekinmeden meslektaşlarımızın haklarını savunacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kantin-İş Sen’in değerlendirme toplantısı, Genel Başkan Okan Fırat ve çok sayıda ilden temsilcilerin katılımıyla Konya'da gerçekleştirildi. Üyelerin menfaatlerini korumak amacıyla böyle bir teşkilatın kurulduğunu dile getiren Konya Kantinciler Esnaf Derneği Başkanı Ethem Tartan, “Kantin- İş Sen yönetim kurulu olarak dokuz ayrı ilden meslektaşlarımızla birlikte kurmuş olduğumuz sendikamız 81 il ve ilçelerimizde bulunan meslektaşlarımıza hizmet etmektedir. Kamu kurum ve kuruluşların nezdinde mesleğimizi ilgilendiren konularla alakalı yürürlükteki mevcut yasalar ve bundan sonra yayımlanacak olan kanunlar, yönetmelikler ve genelgeler çerçevesinde üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak, teşkilatlanmak, geliştirmek ve üyelerimizi temsil etmek amacıyla çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Tüm kantin işletmecileri işveren sendikası Kantin-İş Sen olarak Türkiye’de bulunan tüm kantin işletmecilerini tek çatı altında toplamak, birlikten güç doğar düşüncesiyle birlik ve beraberlik içinde sorunlarımızın çözümüne ulaşıp, yasal yollardan üyelerimizin haklarını savunup gerekli resmi girişimler yaparak çözüm noktasında üyelerimize yardımcı olmak temel hedeflerimizdendir” ifadelerini kullandı.

‘ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR’

Kantin-İş Sen’in üye sayısının her geçen gün arttığını ve çalışmalarının hızla devam ettiğini aktaran Ethem Tartan, “Sendikamız yaklaşık bir buçuk yıl önce kurulmuş olmasına rağmen tüm Türkiye’de bulunan kantin işletmecileri meslektaşlarımız tarafından, sendikamıza olan güven ve inançla üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Genel Başkanımız Okan Fırat’ın tecrübesi, siyasi gücü ve daha önceden STK’larda görev alması bizler için önemli bir unsurdur. Meslektaşlarımızın yoğun ilgi ve desteği karşısında bizler de Türkiye genelindeki tüm kantin işletmecilerimizin sesi olacağız. Her platformda konuşmaktan ve hak aramaktan çekinmeden meslektaşlarımızın haklarını savunacağımıza söz veriyoruz. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Elazığ, Adana, Batman, Siirt, Şanlıurfa, Malatya, Yalova, Samsun, Ordu, Sakarya, Mersin, Aksaray, Hatay, Adıyaman, Antalya, Kahramanmaraş, Kocaeli, Osmaniye, Tekirdağ, Kayseri ve Isparta’da teşkilat yapımızı oluşturmuş bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (