( (

TÜGEM Konya İl Başkanı Selman Çiftçi Oldu

Bölge 20.04.2020 - 22:58, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TÜGEM Konya İl Başkanı Selman Çiftçi Oldu

CİTY42 Gayrimenkul Broker’ı Selman Çiftçi, TÜGEM Konya İl Başkanı olarak görevlendirildi.
Gayrimenkul sektörünün tüm profesyonelleriyle birlikte ortak mücadele yürütmek adına kurduğu Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)’in Konya İl Temsilciliğine, kentin başarılı iş adamı City42 Gayrimenkul Broker’ı Selman Çiftçi seçildi. İl Temsilciliğine atanmasıyla önemli bir göreve adım attığını kaydeden Çiftçi, “Bu görevi layığıyla yürüteceğime hem sahsım, hem de Konya’mız Gayrimenkul sektörü adına söz veriyorum” dedi. Başkan seçilmesinin ardından açıklama yapan TÜGEM Konya İl Temsilcisi Selman Çiftçi, Üyeler arasında yardımlaşma, dayanışma, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleki alandaki verimliliği arttırmak, mesleki disiplini ve ahlakı koruyup dürüstlük ve güveni hâkim kılmak, mesleğin genel toplum menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak asli amacımızdır.” ifadelerini kullandı.   Emlak sektörünün tanıtılmasında, gelişmesinde, teknolojik anlamda dijital yeniliklere ve sorunlara yönelik çalışma yapan ve yapacak olanların bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla TÜGEM ailesine katıldığını belirten Çiftçi, “Bu görevi bana layık gören TÜGEM Başkanım Sn. Hakan Akdoğan’a, TÜGEM’in değerli yönetim kurulu üyelerine, Türkiye genelinde bana referans olan meslektaşlarıma ve bana bu yolda destek veren güvenen müşterilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi layığıyla yürüteceğime hem şahsım, hem de İl Temsilciliğim adına söz veriyorum" ifadelerini kullandı.
CİTY42 Gayrimenkul Broker’ı Selman Çiftçi, TÜGEM Konya İl Başkanı olarak görevlendirildi.

Gayrimenkul sektörünün tüm profesyonelleriyle birlikte ortak mücadele yürütmek adına kurduğu Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM)’in Konya İl Temsilciliğine, kentin başarılı iş adamı City42 Gayrimenkul Broker’ı Selman Çiftçi seçildi. İl Temsilciliğine atanmasıyla önemli bir göreve adım attığını kaydeden Çiftçi, “Bu görevi layığıyla yürüteceğime hem sahsım, hem de Konya’mız Gayrimenkul sektörü adına söz veriyorum” dedi. Başkan seçilmesinin ardından açıklama yapan TÜGEM Konya İl Temsilcisi Selman Çiftçi, Üyeler arasında yardımlaşma, dayanışma, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleki alandaki verimliliği arttırmak, mesleki disiplini ve ahlakı koruyup dürüstlük ve güveni hâkim kılmak, mesleğin genel toplum menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamak asli amacımızdır.” ifadelerini kullandı.

 

Emlak sektörünün tanıtılmasında, gelişmesinde, teknolojik anlamda dijital yeniliklere ve sorunlara yönelik çalışma yapan ve yapacak olanların bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla TÜGEM ailesine katıldığını belirten Çiftçi, “Bu görevi bana layık gören TÜGEM Başkanım Sn. Hakan Akdoğan’a, TÜGEM’in değerli yönetim kurulu üyelerine, Türkiye genelinde bana referans olan meslektaşlarıma ve bana bu yolda destek veren güvenen müşterilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu görevi layığıyla yürüteceğime hem şahsım, hem de İl Temsilciliğim adına söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (