( (

Tuğba Özerk’in 15. Sanat Yılına Özel Teklisi "Koltuklar Kitaplar" (KLİP)

Magazin 01.04.2021 - 10:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tuğba Özerk’in 15. Sanat Yılına Özel Teklisi "Koltuklar Kitaplar" (KLİP)

Tuğba Özerk, sadece yorumculuğuyla değil, besteci ve söz yazarı kimliğiyle de Türkiye'de 15. sanat yılını, 31 Mart’ta müzikseverlerle paylaşacağı “Koltuklar Kitaplar” adlı şarkısıyla taçlandırmaya hazır.
Özerk'in pandemi döneminde yazıp bestelediği "Koltuklar Kitaplar" adlı şarkısının düzenlemesi başarılı müzik adamı Erhan Bayrak imzasını taşırken, şarkının yapım firması, sanatçının menajerliğini de üstlenen Kemal Aslan Müzik.   15. YILA ÖZEL EKİP   Tuğba Özerk, 15. sanat yılında, imajını da tamamen değiştirdi. Değişim saçından ve makyajından başlayıp, tüm kostümlerine; dolayısıyla dış görünümüne  yansıdı.   Karakterine de uygun olan, kendine güvenli kadın görüntüsüne, stil danışmanı Özgür Yüksel; maskülen, sportif ve seksi bir görüntü kattı. Fotoğraflarını Doğuş Subaşılar çekti. Özerk'in saç ve makyajındaki değişime başarılı makyaj ve saç sanatçısı Önder Tiryaki ve ekibi imza attı.     Özerk'in genel danışmanlığını, basın iletişimini; ünlü gazeteci Seyhan Erdağ üstlendi.   Özerk'in sahne kostümlerinde ise Barrus London markası ve modacı Gülşah Saraçoğlu imzası olacak. İŞTE O KLİP...
Tuğba Özerk, sadece yorumculuğuyla değil, besteci ve söz yazarı kimliğiyle de Türkiye'de 15. sanat yılını, 31 Mart’ta müzikseverlerle paylaşacağı “Koltuklar Kitaplar” adlı şarkısıyla taçlandırmaya hazır.

Özerk'in pandemi döneminde yazıp bestelediği "Koltuklar Kitaplar" adlı şarkısının düzenlemesi başarılı müzik adamı Erhan Bayrak imzasını taşırken, şarkının yapım firması, sanatçının menajerliğini de üstlenen Kemal Aslan Müzik.

 

15. YILA ÖZEL EKİP

 

Tuğba Özerk, 15. sanat yılında, imajını da tamamen değiştirdi. Değişim saçından ve makyajından başlayıp, tüm kostümlerine; dolayısıyla dış görünümüne  yansıdı.

 

Karakterine de uygun olan, kendine güvenli kadın görüntüsüne, stil danışmanı Özgür Yüksel; maskülen, sportif ve seksi bir görüntü kattı. Fotoğraflarını Doğuş Subaşılar çekti. Özerk'in saç ve makyajındaki değişime başarılı makyaj ve saç sanatçısı Önder Tiryaki ve ekibi imza attı.  

 

Özerk'in genel danışmanlığını, basın iletişimini; ünlü gazeteci Seyhan Erdağ üstlendi.

 

Özerk'in sahne kostümlerinde ise Barrus London markası ve modacı Gülşah Saraçoğlu imzası olacak.

İŞTE O KLİP...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (