( (

TSYD Ankara Yarı Maratonundan Kupa Ve Madalyalar İle Döndü

Spor 24.04.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TSYD Ankara Yarı Maratonundan Kupa Ve Madalyalar İle Döndü

      Yarı maratonu başarı İle bitirerek madalya alan sporcular ise İsmail Ceylan,  Fikret Dikkaya,  Faruk Yerlikaya, Kerim Kara, Abdurahman Karakaya, Ali Potuk, Seydi Aydoğan, Halit Tunç, Halil ibrahim Berg, Mehmet Ali Canlı,  Haydar Ulukapı oldular.      Müsbakada her türlü desteği veren T.S.Y.D  Konya Şube Başkanı Recep Çınar  ve Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz  ve Yarışma sponsoru olan Türsan  Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akpınar’a  teşekkür ettiler.

      Yarı maratonu başarı İle bitirerek madalya alan sporcular ise İsmail Ceylan,  Fikret Dikkaya,  Faruk Yerlikaya, Kerim Kara, Abdurahman Karakaya, Ali Potuk, Seydi Aydoğan, Halit Tunç, Halil ibrahim Berg, Mehmet Ali Canlı,  Haydar Ulukapı oldular.


     Müsbakada her türlü desteği veren T.S.Y.D  Konya Şube Başkanı Recep Çınar  ve Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz  ve Yarışma sponsoru olan Türsan  Yönetim Kurulu Başkanı İsa Akpınar’a  teşekkür ettiler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (