( (

TSK Suriye Uçağını Vurdu

Gündem 03.03.2020 - 14:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TSK Suriye Uçağını Vurdu

Suriye Arap Haber Ajansı (SANA), İdlib'de Esad güçlerine ait savaş uçağının TSK tarafından vurulduğunu duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı da düşürülen uçağın L-39 tipi olduğunu açıkladı.
İdlib’de Esad güçleri tarafından 35 askerimizin şehit edildiği saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı başarıyla devam ediyor. TSK bölgedeki Esad rejimine ait unsurları hedef alırken, İdlib’den sıcak bir haber geldi. İlk olarak Esad rejiminin ajansı SANA, bir Suriye savaş uçağının vurulduğunu duyururken, gelişmeyi son dakika aktaran Reuters uçağın akıbetine dair detay paylaşmadı. MSB TARAFINDAN DOĞRULANDI Bu haberden kısa süre sonra Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakanlık savaş uçağının vurulduğunu doğrularken, düşürülen uçağın L-39 tipi olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Putin’in bölgedeki gerilimi azaltmak için 5 Mart’ta bir araya gelmesi bekleniyor.
Suriye Arap Haber Ajansı (SANA), İdlib'de Esad güçlerine ait savaş uçağının TSK tarafından vurulduğunu duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı da düşürülen uçağın L-39 tipi olduğunu açıkladı.

İdlib’de Esad güçleri tarafından 35 askerimizin şehit edildiği saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı başarıyla devam ediyor. TSK bölgedeki Esad rejimine ait unsurları hedef alırken, İdlib’den sıcak bir haber geldi.

İlk olarak Esad rejiminin ajansı SANA, bir Suriye savaş uçağının vurulduğunu duyururken, gelişmeyi son dakika aktaran Reuters uçağın akıbetine dair detay paylaşmadı.

MSB TARAFINDAN DOĞRULANDI

Bu haberden kısa süre sonra Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Bakanlık savaş uçağının vurulduğunu doğrularken, düşürülen uçağın L-39 tipi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Putin’in bölgedeki gerilimi azaltmak için 5 Mart’ta bir araya gelmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (