( (

TOBB’dan Zade Global’e Ziyaret

İş Dünyası 30.05.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

TOBB’dan Zade Global’e Ziyaret

  Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet,  Mart ayında ABD pazarına giren ve dünyanın en büyük küresel ticaret platformu Amazon’da da satışına başlanan Zade Vital ürünleri ile ilgili bilgi aldı. Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası olan Zade Vital ile sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan Helvacızade Grubu’nun, merkezi Chicago’da bulunan şirketi Zade Global’e anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. ABD’ye giden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Zade Global’in Chicago’daki genel merkezini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Zade Vital Global Inc. Yetkilisi  Genetik ve Biyomühendis Ebru Dönmezer’in ev sahipliği yaptığı ziyarette, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Genel Sekreter Yardımcısı Sarp Kalkan, Genel Sekreter Mehmet Cumaoğlu ve beraberlerindeki yetkililere Zade Vital’in ABD operasyonunu ve diğer gelişmeleri aktardı. Ebru Dönmezer Heyet’e, Türkiye’nin zengin bitkisel kaynaklarından güç bulan Zade Vital’in, ABD’ye bu kadar yüksek ölçekte gönderilen ilk sağlıklı yaşam markası olduğunu söyledi.   Ziyaret sırasında Hisarcıklıoğlu,  “Zade Vital markasına güven duyduğunu ve kullandığını, Amerika gibi rekabetin agresif olduğu bir pazarda, Türk markasının başarısının ülkemiz için bir  gurur kaynağı olduğunu” söyledi. TOBB heyeti, ABD’deki geçerli mevzuata göre düzenlenen ambalajlarıyla Zade Vital ürünlerini inceledi. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Zade Global Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil ve Zade Global Genel Müdürü Beril Koparal adına desteklerinden dolayı teşekkür dilekleri iletilerek, özel bir plaket takdim edildi. 

  Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet,  Mart ayında ABD pazarına giren ve dünyanın en büyük küresel ticaret platformu Amazon’da da satışına başlanan Zade Vital ürünleri ile ilgili bilgi aldı.


Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası olan Zade Vital ile sağlık alanında önemli çalışmalara imza atan Helvacızade Grubu’nun, merkezi Chicago’da bulunan şirketi Zade Global’e anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. ABD’ye giden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Zade Global’in Chicago’daki genel merkezini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Zade Vital Global Inc. Yetkilisi  Genetik ve Biyomühendis Ebru Dönmezer’in ev sahipliği yaptığı ziyarette, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Yardımcısı Tamer Kıran, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Genel Sekreter Yardımcısı Sarp Kalkan, Genel Sekreter Mehmet Cumaoğlu ve beraberlerindeki yetkililere Zade Vital’in ABD operasyonunu ve diğer gelişmeleri aktardı. Ebru Dönmezer Heyet’e, Türkiye’nin zengin bitkisel kaynaklarından güç bulan Zade Vital’in, ABD’ye bu kadar yüksek ölçekte gönderilen ilk sağlıklı yaşam markası olduğunu söyledi.  


Ziyaret sırasında Hisarcıklıoğlu,  “Zade Vital markasına güven duyduğunu ve kullandığını, Amerika gibi rekabetin agresif olduğu bir pazarda, Türk markasının başarısının ülkemiz için bir  gurur kaynağı olduğunu” söyledi. TOBB heyeti, ABD’deki geçerli mevzuata göre düzenlenen ambalajlarıyla Zade Vital ürünlerini inceledi. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Helvacızade Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Zade Global Dr. Mevlüt Büyükhelvacıgil ve Zade Global Genel Müdürü Beril Koparal adına desteklerinden dolayı teşekkür dilekleri iletilerek, özel bir plaket takdim edildi. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (