( (

THY Uçuş Biletleri 1 Mayıs'tan İtibaren Satışa Açıldı

Turizm 11.04.2020 - 22:14, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

THY Uçuş Biletleri 1 Mayıs'tan İtibaren Satışa Açıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler nedeniyle durdurulan Türk Hava Yolları seferleri için bilet satışlar yeniden başladı.
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında durdurulan Türk Hava Yolları seferleri için satışlar yeniden başladı.   Türk Hava Yolları'ndan seyahat acentelerine gönderilen bir mailde 1 Mayıs'tan itibaren tüm iç hat uçuşlarının satışa açıldığı belirtildi. Şirketin internet sitesi üzerinden yapılan aramalarda da 1 Mayıs tarihinden itibaren iç hat ve dış hat uçuşları için bilet satın alınabildiği gözlemlenebiliyor. İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir gibi bazı seferler içinse 20 Nisan tarihinden itibaren başlayan uçuşlara bilet bulabilmenin mümkün olduğu belirtiliyor. Türk Hava Yolları, Türkiye'de Covid-19 salgınının yayılmaya başlamasıyla birlikte alınan önlemler kapsamında önce dış hat seferlerini iptal etmiş, iç hat seferlerini ise sınırlandırmıştı. Daha sonra ise tüm iç hat seferlerinin iptal edildiği açıklanmıştı.      
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler nedeniyle durdurulan Türk Hava Yolları seferleri için bilet satışlar yeniden başladı.
Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında durdurulan Türk Hava Yolları seferleri için satışlar yeniden başladı.
 

Türk Hava Yolları'ndan seyahat acentelerine gönderilen bir mailde 1 Mayıs'tan itibaren tüm iç hat uçuşlarının satışa açıldığı belirtildi. Şirketin internet sitesi üzerinden yapılan aramalarda da 1 Mayıs tarihinden itibaren iç hat ve dış hat uçuşları için bilet satın alınabildiği gözlemlenebiliyor. İstanbul-Ankara, İstanbul-İzmir gibi bazı seferler içinse 20 Nisan tarihinden itibaren başlayan uçuşlara bilet bulabilmenin mümkün olduğu belirtiliyor.


Türk Hava Yolları, Türkiye'de Covid-19 salgınının yayılmaya başlamasıyla birlikte alınan önlemler kapsamında önce dış hat seferlerini iptal etmiş, iç hat seferlerini ise sınırlandırmıştı. Daha sonra ise tüm iç hat seferlerinin iptal edildiği açıklanmıştı.

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (