( (

THY: İç Hat 4 Haziran, Dış Hat 10 Haziran'da Başlayacak

Turizm 21.05.2020 - 12:10, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

THY: İç Hat 4 Haziran, Dış Hat 10 Haziran'da Başlayacak

THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, iç hat seferlerinin 4 Haziran'da, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran'da başlayacağını açıkladı.
THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, iç hat seferlerinin 4 Haziran'da, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran'da başlayacağını açıkladı. Aycı, "Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak" dedi.  Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda iç ve dış hat olmak üzere tüm seferler daha önce durdurulmuştu. Konuya ilişkin açıklama yapan Aycı yeni dönem ile ilgili şöyle konuştu: * İç hat seferleri 4 Haziran’da dış hat seferleri ise 10 Haziran’da başlayacak. Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak. * Kabin bagajları uçak altına kabul edilecek. 8 kilogramlık kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına eklenecek. El çantası ise kabinde taşınabilecek. * 2020-2021’de amacımız kâr etmek değil, gücümüzü korumak olacaktır. 5 yıla varabilecek bu süreçte, fedakarlıklarla iş akdi feshetmek yerine yolumuza devam etmek için beraber çalışacağız. * THY bu süreçte yeni bir ücret politikasına geçebilir.  
THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, iç hat seferlerinin 4 Haziran'da, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran'da başlayacağını açıkladı.
THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı, iç hat seferlerinin 4 Haziran'da, dış hat seferlerinin ise 10 Haziran'da başlayacağını açıkladı. Aycı, "Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak" dedi. 

Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında alınan karar doğrultusunda iç ve dış hat olmak üzere tüm seferler daha önce durdurulmuştu. Konuya ilişkin açıklama yapan Aycı yeni dönem ile ilgili şöyle konuştu:

* İç hat seferleri 4 Haziran’da dış hat seferleri ise 10 Haziran’da başlayacak. Yolcularımızın beraberinde getirdikleri kabin bagajları artık kabin içerisinde taşınmayacak.

* Kabin bagajları uçak altına kabul edilecek. 8 kilogramlık kabin bagaj hakkı uçak altı bagaj hakkına eklenecek. El çantası ise kabinde taşınabilecek.

* 2020-2021’de amacımız kâr etmek değil, gücümüzü korumak olacaktır. 5 yıla varabilecek bu süreçte, fedakarlıklarla iş akdi feshetmek yerine yolumuza devam etmek için beraber çalışacağız.

* THY bu süreçte yeni bir ücret politikasına geçebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (