( (

Tevfik Erdoğdu’ya Yeni Görev

Spor 30.01.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tevfik Erdoğdu’ya Yeni Görev

Konya’nın yetiştirdiği, Türk bisiklet sporunun efsane isimlerinden Tevfik Erdoğdu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Sporculuk döneminde kazandığı tarihi kupa ve madalyalar ile Türkiye’nin gururu olan Erdoğdu, 100 kez milli olarak, toplamda 70 derece elde etti. Yol ve pist yarışlarında 4 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan ve alanında tek olan Erdoğdu, Türkiye bisiklet camiasının unutulmaz isimleri arasında yer alıyor.  Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak olan Erdoğdu, bisiklet camiasının içinde bulunmaktan duyduğunu memnuniyetini dile getirerek, “Bu görev beni yeniden gençleştirdi. Şu an 60 yaşındayım. Türk bisiklet sporuna uzun yıllar hizmet ettim ve Allah sağlık sıhhat verdikçe de hizmet etmeye devam edeceğim. Bisiklet ailesine katkıda bulunmaya çalışacağım” dedi.

Konya’nın yetiştirdiği, Türk bisiklet sporunun efsane isimlerinden Tevfik Erdoğdu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi. Sporculuk döneminde kazandığı tarihi kupa ve madalyalar ile Türkiye’nin gururu olan Erdoğdu, 100 kez milli olarak, toplamda 70 derece elde etti. Yol ve pist yarışlarında 4 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olan ve alanında tek olan Erdoğdu, Türkiye bisiklet camiasının unutulmaz isimleri arasında yer alıyor.


 Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak olan Erdoğdu, bisiklet camiasının içinde bulunmaktan duyduğunu memnuniyetini dile getirerek, “Bu görev beni yeniden gençleştirdi. Şu an 60 yaşındayım. Türk bisiklet sporuna uzun yıllar hizmet ettim ve Allah sağlık sıhhat verdikçe de hizmet etmeye devam edeceğim. Bisiklet ailesine katkıda bulunmaya çalışacağım” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (