( (

Tepekent Mahallesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

Spor 27.02.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tepekent Mahallesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

 6 takımın mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren turnuva kıran kırana maçlara sahne oldu.  Ödül töreni; Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı M.Hakan Özer, Konya Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz ile Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri M.Ali Çakar ve İbrahim Karabacak’ın katılımıyla gerçekleşti.  Turnuvada; Kızıl Elma şampiyon, ikinci Mehmet Akif, üçüncü Tuğraspor takımları olurken, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, turnuvaya katılan tüm takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.  Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizlerde tüm takımları kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 6 takımın mücadele ettiği ve yaklaşık bir ay süren turnuva kıran kırana maçlara sahne oldu.


 Ödül töreni; Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı M.Hakan Özer, Konya Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz ile Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri M.Ali Çakar ve İbrahim Karabacak’ın katılımıyla gerçekleşti.


 Turnuvada; Kızıl Elma şampiyon, ikinci Mehmet Akif, üçüncü Tuğraspor takımları olurken, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, turnuvaya katılan tüm takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.


 Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizlerde tüm takımları kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (