( (

Taşkent’te Gelecek Rüzgarı

Bölge 14.10.2020 - 15:32, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Taşkent’te Gelecek Rüzgarı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Konya genelinde halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftasonu Taşken’te çalışmalarına devam eden partililer esnaf ve halkla biraraya geldi.
Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mustafa Gürhan Demir, Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Taşkent İlçe Koordinatörü Seyit İbrahim Durmuş, Taşkent İlçe Başkanı Ali Küçüktuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri haftasonu ilçe halkının sorunlarını dinledi. Sadece seçim zamanı değil her zaman halkın yanında olduklarını belirten İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürhan Demir, ekonomik sıkıntılar, Taşkent’in geciken yatırımları, PTT’nin Taşkent şubesinin kaldırılması konusunda halkın yoğun şikayette bulunduğunu belirterek Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ilçede yoğun bir teveccüh olduğunun altını çizdi.   Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise sahada yaptıkları çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, ziyaret ettikleri ilçe ve STK’lara yaptıkları ziyaretlerin ardından tüm siyasi partilerin sahaya indiklerini söyledi. Şu an muhalefet olarak halka hizmet ettiklerini ifade eden Ekici, yapılacak ilk seçimin ardından meclis aritmetiğinde ve yerel yönetimlerde şaşırtıcı değişikliklerin olacağını savundu. İl ve ilçe teşkilatları ile her gün halkın arasında olduklarının altını çizen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya’nın sorunlarını kamuoyunda duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı Konya genelinde halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftasonu Taşken’te çalışmalarına devam eden partililer esnaf ve halkla biraraya geldi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mustafa Gürhan Demir, Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Taşkent İlçe Koordinatörü Seyit İbrahim Durmuş, Taşkent İlçe Başkanı Ali Küçüktuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri haftasonu ilçe halkının sorunlarını dinledi. Sadece seçim zamanı değil her zaman halkın yanında olduklarını belirten İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gürhan Demir, ekonomik sıkıntılar, Taşkent’in geciken yatırımları, PTT’nin Taşkent şubesinin kaldırılması konusunda halkın yoğun şikayette bulunduğunu belirterek Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ilçede yoğun bir teveccüh olduğunun altını çizdi.

 

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise sahada yaptıkları çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, ziyaret ettikleri ilçe ve STK’lara yaptıkları ziyaretlerin ardından tüm siyasi partilerin sahaya indiklerini söyledi. Şu an muhalefet olarak halka hizmet ettiklerini ifade eden Ekici, yapılacak ilk seçimin ardından meclis aritmetiğinde ve yerel yönetimlerde şaşırtıcı değişikliklerin olacağını savundu. İl ve ilçe teşkilatları ile her gün halkın arasında olduklarının altını çizen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konya’nın sorunlarını kamuoyunda duyurmaya devam edeceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (