( (

Tarihi Side Antik Kenti'nde Dağ Bisikleti Yarışı Yapıldı

Turizm 11.04.2021 - 15:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tarihi Side Antik Kenti'nde Dağ Bisikleti Yarışı Yapıldı

Apollon Tapınağı'ndan başlayan yarışmada, sporcular Side'nin tarihi sokaklarından geçerek yarışmayı tamamladı.
Apollon Tapınağı'ndan başlayan yarışmada, sporcular Side'nin tarihi sokaklarından geçerek yarışmayı tamamladı. Yarışma sırasında bir sokak köpeğinin sokaktan geçerken havlaması yarışmacıları korkuttu.   Manavgat Kaymakamlığı'nın himayesinde Manavgat Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği'nin (MASTOB) destekleriyle düzenlenen Manavgat Bisiklet Günleri'nin ilk yarışması olan Side Antik Dağ Bisikleti MTB Yarışması Side Antik Kenti'nde yapıldı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 5 ülkeden 35 erkek ve 7 kadın elit sporcunun katıldığı yarışmada, sporcular antik kentin içindeki harabelerden geçerek başlangıç noktası olan Apollon Tapınağı'nda bitiş noktasında yarışı tamamladı.   Birinciler Ukrayna'dan Side Antik Dağ Bisikleti MTB Yarışması'nda erkek ve kadınlarda birincilikleri Ukraynalı sporcular kazandı. Erkeklerde Ukrayna Milli Takım sporcusu Oleksandr Koniaiev birinciliği, Türkiye Brissa Spor Kulübü sporcusu Abdulkadir Kelleci ikinciliği, Rusya Samara Spor Kulübü sporcusu Maxim Gogolev üçüncülüğü elde etti. Kadınlarda ise Ukrayna Milli Takım sporcusu Iryna Popova birinciliği, Rusya Samara Spor Kulübü sporcusu Elena Gogoleva ikinciliği yine Ukrayna Milli Takım sporcusu Maria Sherstiuk üçüncülüğü elde etti. Yarışma dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN  
Apollon Tapınağı'ndan başlayan yarışmada, sporcular Side'nin tarihi sokaklarından geçerek yarışmayı tamamladı.

Apollon Tapınağı'ndan başlayan yarışmada, sporcular Side'nin tarihi sokaklarından geçerek yarışmayı tamamladı. Yarışma sırasında bir sokak köpeğinin sokaktan geçerken havlaması yarışmacıları korkuttu.

 

Manavgat Kaymakamlığı'nın himayesinde Manavgat Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği'nin (MASTOB) destekleriyle düzenlenen Manavgat Bisiklet Günleri'nin ilk yarışması olan Side Antik Dağ Bisikleti MTB Yarışması Side Antik Kenti'nde yapıldı. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 5 ülkeden 35 erkek ve 7 kadın elit sporcunun katıldığı yarışmada, sporcular antik kentin içindeki harabelerden geçerek başlangıç noktası olan Apollon Tapınağı'nda bitiş noktasında yarışı tamamladı.

 

Birinciler Ukrayna'dan

Side Antik Dağ Bisikleti MTB Yarışması'nda erkek ve kadınlarda birincilikleri Ukraynalı sporcular kazandı. Erkeklerde Ukrayna Milli Takım sporcusu Oleksandr Koniaiev birinciliği, Türkiye Brissa Spor Kulübü sporcusu Abdulkadir Kelleci ikinciliği, Rusya Samara Spor Kulübü sporcusu Maxim Gogolev üçüncülüğü elde etti. Kadınlarda ise Ukrayna Milli Takım sporcusu Iryna Popova birinciliği, Rusya Samara Spor Kulübü sporcusu Elena Gogoleva ikinciliği yine Ukrayna Milli Takım sporcusu Maria Sherstiuk üçüncülüğü elde etti. Yarışma dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (