( (

Tarihi Elmalı Güreşi'nin Başpehlivanı İsmail Balaban Oldu

Spor 08.09.2021 - 15:37, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tarihi Elmalı Güreşi'nin Başpehlivanı İsmail Balaban Oldu

669'ncu Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşinde Başpehlivanlık final mücadelesinde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek karşılaştı. 19 dakika süren karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan Balaban, başpehlivanlığı kazandı, Kaynak: Tarihi Elmalı Güreşi'nin başpehlivanı İsmail Balaban oldu
Tarihi Kırkpınar'dan daha eski olan  669'ncu tarihi  Antalya Elmalı  Yağlı Pehlivan Güreşinin başpehlivanı Acun Ilıcalının Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlediği Survivor Yarışması Şampiyonu Sarı Fırtına lakaplı Antalya Büyükşehir Belediyesinin pehlivanı İsmail Balaban oldu.  Türk'ün  ilk er meydanı  olarak bilinen tarihi 669'ncu Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşinde Başpehlivanlık final mücadelesinde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek karşılaştı. 19 dakika süren karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan Balaban, 669. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı. Final mücadelesini, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile diğer yetkililer ve güreş severler tribünlerden izledi. Öte yandan, 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz, son 16 turunda İsmail Koç'a yenilerek 669. Elmalı Yağlı Güreşleri'ne veda etti. Aynı zamanda 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ikincisi olan Koç ise çeyrek finalde İsmail Balaban'a mağlup oldu.  Abdurrahman Büyükkeskin
669'ncu Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşinde Başpehlivanlık final mücadelesinde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek karşılaştı. 19 dakika süren karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan Balaban, başpehlivanlığı kazandı, Kaynak: Tarihi Elmalı Güreşi'nin başpehlivanı İsmail Balaban oldu

Tarihi Kırkpınar'dan daha eski olan  669'ncu tarihi  Antalya Elmalı  Yağlı Pehlivan Güreşinin başpehlivanı Acun Ilıcalının Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlediği Survivor Yarışması Şampiyonu Sarı Fırtına lakaplı Antalya Büyükşehir Belediyesinin pehlivanı İsmail Balaban oldu.  Türk'ün  ilk er meydanı  olarak bilinen tarihi 669'ncu Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşinde Başpehlivanlık final mücadelesinde İsmail Balaban ile Yusuf Can Zeybek karşılaştı. 19 dakika süren karşılaşmada rakibine üstünlük sağlayan Balaban, 669. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını kazandı.


ismail-balaban--002.JPG

ismail-balaban-.jpg

Final mücadelesini, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile diğer yetkililer ve güreş severler tribünlerden izledi.

ismail-balaban-.JPG

Öte yandan, 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz, son 16 turunda İsmail Koç'a yenilerek 669. Elmalı Yağlı Güreşleri'ne veda etti. Aynı zamanda 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ikincisi olan Koç ise çeyrek finalde İsmail Balaban'a mağlup oldu.

ismail-balaban--001.JPG

 Abdurrahman Büyükkeskin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (