( (

Tamara Ayık Selçuklu Kongre Merkezi’nde

İş Dünyası 26.10.2018 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Tamara Ayık Selçuklu Kongre Merkezi’nde

     Konya’da Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan ve Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tarafından projelendirilen, Türkiye’nin en yeni ve en kapsamlı kongre ve etkinlik merkezi SKM, Tamara Ayık ile gücüne güç katıyor.  İş hayatına Sheraton ile başlayan ve birçok önemli grupta çalıştıktan sonra, 2005 yılında Dedeman gurubuna transfer olan Tamara Ayık, 10 yıl kadar Dedeman’da çalışıp, İstanbul Merkez Ofis Satış Direktörlüğü’ne kadar yükselmiştir.  Daha sonra turizm ve satış alanında bazı önemli projelerde danışman olarak görev alan Ayık, Konya’da faaliyet gösteren, Türkiye’nin hem toplantı, hem de kültür ve sanat alanında en özel yapıtlarından biri olan, Selçuklu Kongre Merkezi’nde İş Geliştirme Direktörü olarak görevine başlamış bulunuyor.  SKM’nin başta İstanbul, Ankara olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında  tanıtımını ve temsilciliğini yapacak olan Tamara Ayık, iki önemli değer ile Selçuklu İmparatorluğu’na başkentlik yapmış Konya’nın, evrenselliğine vurgu yapıyor. Dünya’nın kabul ettiği hoşgörünün sembolü Rumi ve gene Dünya’nın ortak mirası Unesco listesinde bulunan Çatalhöyük.  Hazreti Mevlana’nın; “Pergelin iğneli ayağı sabittir özümde, ama diğer ayağıyla yetmiş iki milleti dolaşırım” sözünü hatırlatan Tamara Ayık, yurtiçinden ve yurtdışından  birçok etkinlik, gösteri ve toplantıyı Konya’ya çekmek için çalışacağız diyor. Ulaşım ve konaklama gibi birçok alanda Konya’nın gücüne vurgu yapan Ayık, SKM gibi eşsiz bir eserin Konya’ya ve ülkemize kazandıracaklarının çok önemli olduğunu belirtiyor.

     Konya’da Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan ve Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tarafından projelendirilen, Türkiye’nin en yeni ve en kapsamlı kongre ve etkinlik merkezi SKM, Tamara Ayık ile gücüne güç katıyor.


 İş hayatına Sheraton ile başlayan ve birçok önemli grupta çalıştıktan sonra, 2005 yılında Dedeman gurubuna transfer olan Tamara Ayık, 10 yıl kadar Dedeman’da çalışıp, İstanbul Merkez Ofis Satış Direktörlüğü’ne kadar yükselmiştir.


 Daha sonra turizm ve satış alanında bazı önemli projelerde danışman olarak görev alan Ayık, Konya’da faaliyet gösteren, Türkiye’nin hem toplantı, hem de kültür ve sanat alanında en özel yapıtlarından biri olan, Selçuklu Kongre Merkezi’nde İş Geliştirme Direktörü olarak görevine başlamış bulunuyor.


 SKM’nin başta İstanbul, Ankara olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında  tanıtımını ve temsilciliğini yapacak olan Tamara Ayık, iki önemli değer ile Selçuklu İmparatorluğu’na başkentlik yapmış Konya’nın, evrenselliğine vurgu yapıyor. Dünya’nın kabul ettiği hoşgörünün sembolü Rumi ve gene Dünya’nın ortak mirası Unesco listesinde bulunan Çatalhöyük.


 Hazreti Mevlana’nın; “Pergelin iğneli ayağı sabittir özümde, ama diğer ayağıyla yetmiş iki milleti dolaşırım” sözünü hatırlatan Tamara Ayık, yurtiçinden ve yurtdışından  birçok etkinlik, gösteri ve toplantıyı Konya’ya çekmek için çalışacağız diyor. Ulaşım ve konaklama gibi birçok alanda Konya’nın gücüne vurgu yapan Ayık, SKM gibi eşsiz bir eserin Konya’ya ve ülkemize kazandıracaklarının çok önemli olduğunu belirtiyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (