( (

Soylu'ya Yakın İsimden Çok Konuşulacak Açıklama: 'Kripto Fetö İşbaşında'

Siyaset (Medyaradikal) - medyaradikal.com | 30.12.2019 - 14:09, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Soylu'ya Yakın İsimden Çok Konuşulacak Açıklama: 'Kripto Fetö İşbaşında'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın bir isim olarak bilinen Fevzi Sevgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Hapishanede olması gerekenler, Karar verici mercide.. (Kripto Fetö İşbaşında)” dedi.
İçişleri Bakanlığı’nda Bakan Süleyman Soylu ile yakın çalışan Fevzi Sevgili’nin sosyal medya mesajları dikkat çekti. Fevzi Sevgili, Twitter’da AKP Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül’ü ekleyerek “makam” mesajı vererek şunları yazdı: “En güzel makamın; Sevgiyle, Adaletle, Haksızlık yapmadan, Gönüllerde, Kazanılacak bir taht olduğunu bilmeyenler .. Makamı ile kendine bir yer bulmaya çalışsa da; İşi çok zordur.. Fakat “İlahi Adalet” onlar için her zaman en güzel yeri bulur şüphesiz… Hayırlı Cumalar. @farisakgul” “Hapishanede olması gerekenler karar verici mercide” AKP Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ise Fevzi Sevgili’ye yanıt olarak “Kıymetli ağabeyim; canın sağ olsun. O güzel yüreğin var olsun.Sizin gibi değerli,asil insanlarla beraber olmak tüm makamların üstündedir İkimizde hep dik durduk.Sırtımızı kimseye dayamadık. Hepsini önümüze aldık. Belki kıral olamadık ama onların kıralınıda tanımadık #fetöilemücad” diye yazdı. Mesajlaşmanın ardından ise Fevzi Sevgili, bu kez “FETÖ”yü işaret ederek “Hapishanede olması gerekenler, Karar verici mercide.. (Kripto Fetö İşbaşında)” mesajını paylaştı.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın bir isim olarak bilinen Fevzi Sevgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Hapishanede olması gerekenler, Karar verici mercide.. (Kripto Fetö İşbaşında)” dedi.

İçişleri Bakanlığı’nda Bakan Süleyman Soylu ile yakın çalışan Fevzi Sevgili’nin sosyal medya mesajları dikkat çekti.

Fevzi Sevgili, Twitter’da AKP Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül’ü ekleyerek “makam” mesajı vererek şunları yazdı:

“En güzel makamın; Sevgiyle, Adaletle, Haksızlık yapmadan, Gönüllerde, Kazanılacak bir taht olduğunu bilmeyenler .. Makamı ile kendine bir yer bulmaya çalışsa da; İşi çok zordur.. Fakat “İlahi Adalet” onlar için her zaman en güzel yeri bulur şüphesiz… Hayırlı Cumalar. @farisakgul”

“Hapishanede olması gerekenler karar verici mercide”

AKP Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ise Fevzi Sevgili’ye yanıt olarak “Kıymetli ağabeyim; canın sağ olsun. O güzel yüreğin var olsun.Sizin gibi değerli,asil insanlarla beraber olmak tüm makamların üstündedir İkimizde hep dik durduk.Sırtımızı kimseye dayamadık. Hepsini önümüze aldık. Belki kıral olamadık ama onların kıralınıda tanımadık #fetöilemücad” diye yazdı.

Mesajlaşmanın ardından ise Fevzi Sevgili, bu kez “FETÖ”yü işaret ederek “Hapishanede olması gerekenler, Karar verici mercide.. (Kripto Fetö İşbaşında)” mesajını paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (