( (

Şimşek’e Gençlerden Yoğun İlgi

Siyaset 18.03.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Şimşek’e Gençlerden Yoğun İlgi

TOPLUM ULAŞIMDA YÜZDE 50 İNDİRİM Ulaşımdan öğrencilere yüzde 50 indirim yapacaklarını söyleyen Şimşek, “Gerçekleştireceğimiz toplu ulaşım projesiyle elkart sistemini kanundaki yetkilerimize dayanarak; şehir içinde ulaşıma hizmet veren minibüsleri de bu sistemin içerisine dahil edeceğiz. Mevcut indirimli kart ile minibüslerimiz dahil bütün toplu ulaşım araçlarına binilebilecek ve aktarmalarında vatandaşlarımızın tek ücretle Konya’nın her yerine ücretsiz aktarma yapabilmesi sağlanacaktır. Toplu ulaşım ve trafik çilesi çeken bu konuda hizmet veren minibüscülerimizi de mağdur etmeyeceğiz. Öğrencilere, emeklilikte yaşa takılanlara, emeklilik haklarını alıncaya kadar ulaşımda %50 indirim yapacağız. Doğum yapan kadınlarımızın 2 yıl süre ile toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanmasını sağlanacağız” şeklinde sözlerini ifade etti. SUDA İNDİRİM BİZDEN TASARRUF SİZDEN Vatandaşlar faturaların yüksekliğinden şikayetçi olması üzerine Şimşek, “Su faturalarında indirim yapmak önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Belediyenin elini vatandaşın cebinden çekmesi gerekmektedir. Su faturaları düşerse, Konyalı hemşehrilerimizin parası cebinde kalacaktır. Hem meskenlerde hem de iş yerinde su kullanan vatandaşlarımızı rahatlatmak istiyoruz. 1 ila 15m3 arası su kullanan mesken ve iş yerlerine %50 indirim yapacağız. Ayrıca su tüketim bedeline göre alınan atıksu bedelini de almayacağız” dedi.

TOPLUM ULAŞIMDA YÜZDE 50 İNDİRİM


Ulaşımdan öğrencilere yüzde 50 indirim yapacaklarını söyleyen Şimşek, “Gerçekleştireceğimiz toplu ulaşım projesiyle elkart sistemini kanundaki yetkilerimize dayanarak; şehir içinde ulaşıma hizmet veren minibüsleri de bu sistemin içerisine dahil edeceğiz. Mevcut indirimli kart ile minibüslerimiz dahil bütün toplu ulaşım araçlarına binilebilecek ve aktarmalarında vatandaşlarımızın tek ücretle Konya’nın her yerine ücretsiz aktarma yapabilmesi sağlanacaktır. Toplu ulaşım ve trafik çilesi çeken bu konuda hizmet veren minibüscülerimizi de mağdur etmeyeceğiz. Öğrencilere, emeklilikte yaşa takılanlara, emeklilik haklarını alıncaya kadar ulaşımda %50 indirim yapacağız. Doğum yapan kadınlarımızın 2 yıl süre ile toplu ulaşımdan ücretsiz faydalanmasını sağlanacağız” şeklinde sözlerini ifade etti.


SUDA İNDİRİM BİZDEN TASARRUF SİZDEN


Vatandaşlar faturaların yüksekliğinden şikayetçi olması üzerine Şimşek, “Su faturalarında indirim yapmak önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Belediyenin elini vatandaşın cebinden çekmesi gerekmektedir. Su faturaları düşerse, Konyalı hemşehrilerimizin parası cebinde kalacaktır. Hem meskenlerde hem de iş yerinde su kullanan vatandaşlarımızı rahatlatmak istiyoruz. 1 ila 15m3 arası su kullanan mesken ve iş yerlerine %50 indirim yapacağız. Ayrıca su tüketim bedeline göre alınan atıksu bedelini de almayacağız” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (