( (

Sima Plastik, Zeka Oyunlarında İddialı

İş Dünyası 07.02.2019 - 00:00, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Sima Plastik, Zeka Oyunlarında İddialı

Konya’da 2001 yılında plastik enjeksiyon kalıpları ile üretime başlayan Sima Plastik Yönetim Kurulu Bakanı İlhan Sert; “2007 ve 2011 yılları arasında kalıp üretim alanında teknolojik gelişmelere ayak uydurarak alt yapımızı geliştirdik,  güçlendirerek bugüne geldik. Bu güne kadar kalitemizden ödün vermedik. Kalıp üretimimizde elde ettiğimiz deneyim bizi daha büyük hedeflere yöneltti” dedi.  Üretimimizi Yerli ve Eğitimin Önemine Yoğunlaştırdık  Türkiye’nin gelişiminde yerli olmanın ve eğitimin önemini kavramış bir iş insanı olarak, üretimimizi zeka oyunları üzerinde yoğunlaştırdık diyen İlhan Sert;” İki yıllık AR-GE çalışmamızın ardından, tamamen kendi üretimimiz olan malzemeleri kullanarak çekirdek zeka gelişim materyalleri ürettik. Yaklaşık beş yıldır bu alanda üretim yapmaktayız. Amacımız çocukların eğitimine katkıda bulunmaktır” ifadelerini kullandı.  Avrupa Standartlarında Üretim Yapıyoruz  İlhan Sert;” Üretimini Avrupa standartlarında üretim gerçekleştiren Sima Plastik olarak ürünlerimizi ülkenin her tarafındaki çocukların kullanımına sunabilmek için cazip fiyatlarla satışa sunuyoruz. Zeka materyallerinin beyin gelişimi üzerindeki etkileri ve eğitime katkısı uzmanlar tarafından onaylanmıştır. Çeşitli sosyal projeler ile bunu halkımıza anlattık anlatmaya devam ediyoruz. Pazarda payımız dörtte bir oranda bulunmaktadır. Hedefimiz yurt içi ve yurt dışı pazarımızı genişletmek.”  50 Farklı Ürün Grubu Bulunuyor  Bu çerçevede 1000 öğretmene ücretsiz kurs verildiğini belirten İlhan Sert, “50 farklı oyun gurubunda üretim ve satış yapan Sima Plastik, sosyal projeler çerçevesinde 1000 devlet okulunda 1000 akıl ve zeka oyunları atölyesi kurmayı hedefliyoruz. 20 okula 20 zeka oyunu atölyesi kurmayı başardık. Bu çalışmada bize destek olan sponsorlarımıza teşekkür ederim. Eğitime gönül veren ve katkıda bulunmak isteyen insanlarımızın ve devletimizin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

Konya’da 2001 yılında plastik enjeksiyon kalıpları ile üretime başlayan Sima Plastik Yönetim Kurulu Bakanı İlhan Sert; “2007 ve 2011 yılları arasında kalıp üretim alanında teknolojik gelişmelere ayak uydurarak alt yapımızı geliştirdik,  güçlendirerek bugüne geldik. Bu güne kadar kalitemizden ödün vermedik. Kalıp üretimimizde elde ettiğimiz deneyim bizi daha büyük hedeflere yöneltti” dedi.


 Üretimimizi Yerli ve Eğitimin Önemine Yoğunlaştırdık


 Türkiye’nin gelişiminde yerli olmanın ve eğitimin önemini kavramış bir iş insanı olarak, üretimimizi zeka oyunları üzerinde yoğunlaştırdık diyen İlhan Sert;” İki yıllık AR-GE çalışmamızın ardından, tamamen kendi üretimimiz olan malzemeleri kullanarak çekirdek zeka gelişim materyalleri ürettik. Yaklaşık beş yıldır bu alanda üretim yapmaktayız. Amacımız çocukların eğitimine katkıda bulunmaktır” ifadelerini kullandı.


 Avrupa Standartlarında Üretim Yapıyoruz


 İlhan Sert;” Üretimini Avrupa standartlarında üretim gerçekleştiren Sima Plastik olarak ürünlerimizi ülkenin her tarafındaki çocukların kullanımına sunabilmek için cazip fiyatlarla satışa sunuyoruz. Zeka materyallerinin beyin gelişimi üzerindeki etkileri ve eğitime katkısı uzmanlar tarafından onaylanmıştır. Çeşitli sosyal projeler ile bunu halkımıza anlattık anlatmaya devam ediyoruz. Pazarda payımız dörtte bir oranda bulunmaktadır. Hedefimiz yurt içi ve yurt dışı pazarımızı genişletmek.”


 50 Farklı Ürün Grubu Bulunuyor


 Bu çerçevede 1000 öğretmene ücretsiz kurs verildiğini belirten İlhan Sert, “50 farklı oyun gurubunda üretim ve satış yapan Sima Plastik, sosyal projeler çerçevesinde 1000 devlet okulunda 1000 akıl ve zeka oyunları atölyesi kurmayı hedefliyoruz. 20 okula 20 zeka oyunu atölyesi kurmayı başardık. Bu çalışmada bize destek olan sponsorlarımıza teşekkür ederim. Eğitime gönül veren ve katkıda bulunmak isteyen insanlarımızın ve devletimizin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (