( (

Selim Temurci: 15 Temmuz’u Yaşayanlar Var, Bir de Konuşanlar Var (VİDEOLU)

Gündem (Bedreddin Yalçın) - Bedreddin Yalçın | 14.07.2020 - 17:41, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selim Temurci: 15 Temmuz’u Yaşayanlar Var, Bir de Konuşanlar Var (VİDEOLU)

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, 15 Temmuz özel yayınında Çağlar Cilara’ya konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.
15 Temmuz direnişinin öncülerinden olan, dönemin AK Parti İstanbul İl Başkanı olan Temurci, “15 Temmuz gecesi milletimiz bizlere, başta Sayın Cumhurbaşkanı’na güvenip sokağa inmeseydi o gece Türkiye’de yeni bir dönem başlardı. Milletimizin feraseti ve meseleye sahip çıkışı buradan çıkmamıza vesile oldu” ifadelerini kullandı. Temurci, 15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan sahte kahramanlar olduğunu da belirten Temurci, şu ifadeleri kullandı: O gece temel problemimiz, televizyonlara çıkıp insanları sokağa davet ediyor, demokrasiye sahip çıkın diye sesleniyorduk. Bu ülkenin bakanları, o partinin genel başkan yardımcıları var, hepsine saygı duyuyorum korku da rabbimizin bize bahşetmiş olduğu bir duygudur. Fakat 15 Temmuz’dan sonra oluşturulan sahte kahramanları şehitlerimize bir saygısızlık olarak görüyorum ve bu sahtekarlıkları da alkışlayamıyorum, kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı televizyona çıkmadan, telefonunu dahi açmayan insanların daha sonra adeta 15 Temmuz’un liderleri gibi topluma sunulması, hatta madalya takılması… Bunlar 15 Temmuz’un tarihi yazıldığında farklı bir yere konulacaktır. Bir 15 Temmuz’u yaşayanlar var, bir de 15 Temmuz’u konuşanlar var.    
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci, 15 Temmuz özel yayınında Çağlar Cilara’ya konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz direnişinin öncülerinden olan, dönemin AK Parti İstanbul İl Başkanı olan Temurci, “15 Temmuz gecesi milletimiz bizlere, başta Sayın Cumhurbaşkanı’na güvenip sokağa inmeseydi o gece Türkiye’de yeni bir dönem başlardı. Milletimizin feraseti ve meseleye sahip çıkışı buradan çıkmamıza vesile oldu” ifadelerini kullandı.

Temurci, 15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan sahte kahramanlar olduğunu da belirten Temurci, şu ifadeleri kullandı:

O gece temel problemimiz, televizyonlara çıkıp insanları sokağa davet ediyor, demokrasiye sahip çıkın diye sesleniyorduk. Bu ülkenin bakanları, o partinin genel başkan yardımcıları var, hepsine saygı duyuyorum korku da rabbimizin bize bahşetmiş olduğu bir duygudur. Fakat 15 Temmuz’dan sonra oluşturulan sahte kahramanları şehitlerimize bir saygısızlık olarak görüyorum ve bu sahtekarlıkları da alkışlayamıyorum, kınıyorum.

Sayın Cumhurbaşkanı televizyona çıkmadan, telefonunu dahi açmayan insanların daha sonra adeta 15 Temmuz’un liderleri gibi topluma sunulması, hatta madalya takılması… Bunlar 15 Temmuz’un tarihi yazıldığında farklı bir yere konulacaktır. Bir 15 Temmuz’u yaşayanlar var, bir de 15 Temmuz’u konuşanlar var.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (