( (

Selçuklu Gençlik Merkezi “Allah Zihin Açıklığı Versin” Etkinliğiyle de Öğrencilerin Yanında

Eğitim 06.01.2020 - 20:46, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu Gençlik Merkezi “Allah Zihin Açıklığı Versin” Etkinliğiyle de Öğrencilerin Yanında

Final sınavına hazırlanan öğrencilere Selçuklu Gençlik Meclisi’nden anlamlı destek. Selçuklu Gençlik Meclisi “Allah Zihin Açıklığı Versin” etkinliğiyle sınav döneminde öğrencilere yanınızdayız mesajı verdi.
Selçuklu Gençlik Meclisi, üniversite gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle önemli konulara parmak basmaya ve ses getirmeye devam ediyor. Selçuklu Gençlik Meclisi her final döneminde olduğu gibi hazırladıkları “Allah Zihin Açıklığı Versin” paketiyle final sınavına hazırlanan öğrencilere destek yine oldu.  Gençlik Meclisinden gönüllü öğrencilerin bir araya gelerek hazırladığı 2000 adet ikramlık Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde, Erol Güngör Kütüphanesi’nde ve Kutalmışoğlu Süleyman Şah Kütüphanesi’nde final sınavlarına çalışan üniversite öğrencilerine dağıtıldı. Dağıtılan paketlerin içeriğinde ise ceviz, kuru üzüm, papatya çayı, hurma , uçlu kalem gibi öğrencilerin ihtiyaçları olan ve zihinlerini açacak yiyecekler konuldu. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da: “Sevgili öğrenci kardeşim  2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Hayallerinin gücünü hayatının her anında hmen ve inancının en büyük zaferi olan başarılarının daim olmasını canı gönülden diliyor ve final sınavlarında başarılar diliyorum.” notuyla öğrencilere başarı temennisinde bulundu.
Final sınavına hazırlanan öğrencilere Selçuklu Gençlik Meclisi’nden anlamlı destek. Selçuklu Gençlik Meclisi “Allah Zihin Açıklığı Versin” etkinliğiyle sınav döneminde öğrencilere yanınızdayız mesajı verdi.

Selçuklu Gençlik Meclisi, üniversite gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle önemli konulara parmak basmaya ve ses getirmeye devam ediyor. Selçuklu Gençlik Meclisi her final döneminde olduğu gibi hazırladıkları “Allah Zihin Açıklığı Versin” paketiyle final sınavına hazırlanan öğrencilere destek yine oldu. 

Gençlik Meclisinden gönüllü öğrencilerin bir araya gelerek hazırladığı 2000 adet ikramlık Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi’nde, Erol Güngör Kütüphanesi’nde ve Kutalmışoğlu Süleyman Şah Kütüphanesi’nde final sınavlarına çalışan üniversite öğrencilerine dağıtıldı.

Dağıtılan paketlerin içeriğinde ise ceviz, kuru üzüm, papatya çayı, hurma , uçlu kalem gibi öğrencilerin ihtiyaçları olan ve zihinlerini açacak yiyecekler konuldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da: “Sevgili öğrenci kardeşim  2020 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Hayallerinin gücünü hayatının her anında hmen ve inancının en büyük zaferi olan başarılarının daim olmasını canı gönülden diliyor ve final sınavlarında başarılar diliyorum.” notuyla öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (