( (

Selçuklu’da Yoğun Kış Şartları Öncesi Ağaçların Son Bakımları Yapılıyor

Bölge 04.01.2021 - 14:05, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu’da Yoğun Kış Şartları Öncesi Ağaçların Son Bakımları Yapılıyor

Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun kış şartları oluşmadan ilçe genelinde ağaçların son bakımını gerçekleştiriyor. Ekipler bakım esnasında elektrik direklerine temas ihtimali olan ağaçların budama işlemini de gerçekleştiriyor.
Fiziki belediyecilikte de örnek olan Selçuklu Belediyesi yeşile ve doğaya verdiği önemi yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürüyor. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminin zorlu koşulları oluşmadan ilçede bulunan ağaçların bakımını gerçekleştirerek elektrik tellerine temas ihtimali olan ağaçların da budama işlemini gerçekleştiriyor. Şeyh Şamil Mahallesi Cengizhan Caddesi ile Serçesaray Sokakta  ağaç bakım ve budama işlemlerini sürdüren Park Bahçe ekipleri Selçuklu ilçesinin güzel dokusunu muhafaza etmek için gayret gösteriyor. Ekiplerin budadığı ağaçların dalları ise yongalama makinesiyle talaş haline getirilerek Park Bahçeler Ekiplerinin çalışmalarında kullanmak üzere depolanıyor. Ayrıca şekillendirme ve güvenlik amacı ile yapılan budamalar tüm yıl boyunca devam ediyor. Tüm yıl boyunca devam eden çalışmalarla ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte caddeler, park ve yeşil alanlardaki ağaçlar ve bitkiler budanarak ağaç ve bitkilerin düzgün formda kalmaları amaçlanıyor.
Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yoğun kış şartları oluşmadan ilçe genelinde ağaçların son bakımını gerçekleştiriyor. Ekipler bakım esnasında elektrik direklerine temas ihtimali olan ağaçların budama işlemini de gerçekleştiriyor.

Fiziki belediyecilikte de örnek olan Selçuklu Belediyesi yeşile ve doğaya verdiği önemi yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla sürdürüyor. Bu kapsamda Selçuklu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış mevsiminin zorlu koşulları oluşmadan ilçede bulunan ağaçların bakımını gerçekleştirerek elektrik tellerine temas ihtimali olan ağaçların da budama işlemini gerçekleştiriyor.

Şeyh Şamil Mahallesi Cengizhan Caddesi ile Serçesaray Sokakta  ağaç bakım ve budama işlemlerini sürdüren Park Bahçe ekipleri Selçuklu ilçesinin güzel dokusunu muhafaza etmek için gayret gösteriyor.

Ekiplerin budadığı ağaçların dalları ise yongalama makinesiyle talaş haline getirilerek Park Bahçeler Ekiplerinin çalışmalarında kullanmak üzere depolanıyor. Ayrıca şekillendirme ve güvenlik amacı ile yapılan budamalar tüm yıl boyunca devam ediyor.

Tüm yıl boyunca devam eden çalışmalarla ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte caddeler, park ve yeşil alanlardaki ağaçlar ve bitkiler budanarak ağaç ve bitkilerin düzgün formda kalmaları amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (