( (

Selçuklu’da “Gönülden Nağmeler” Rüzgarı Esti

Kültür Sanat 30.09.2019 - 18:49, Güncelleme: 21.03.2023 - 03:23
 

Selçuklu’da “Gönülden Nağmeler” Rüzgarı Esti

Selçuklu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen “Gönülden Nağmeler” isimli Türk Sanat Müziği konseri Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Şehrin kültür, sanat ve sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören "Gönülden Nağmeler" isimli Türk Sanat Müziği konserini bir kez daha gerçekleştirdi. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve Konyalı sanatseverlerin unutulmaz bir gece yaşadığı programda Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sahne aldı.   Şef Necmettin Akben yönetimindeki Gönülden Nağmeler Türk Müziği Topluluğu sanatçıları Türk müziğinin en beğenilen eserlerini solo ve koro olarak seslendirdi.Birbirinden güzel eserlerle Konyalı müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatan sanatçılar, sahne performanslarıyla alkış yağmuruna tutuldu.   Selçuklu Kongre Merkezi'ni dolduran sanatseverler şarkılara da hep bir ağızdan eşlik ederek dev bir koro oluşturduğu gecede başta Ömer Faruk Belviranlı olmak üzere,10 yıldan beri Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı olarak görev alan Çiğdem Gürdal, lise eğitimi zamanında Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Nilgün Kızılcı, başarılı halk müziği yorumcularından Enver Merallı, Zerrin Naycı, Neşe Dursun Saraç, Suat Kılıç, Turgut Karadeniz’in eşsiz yorumları büyük alkış aldı.
Selçuklu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen “Gönülden Nağmeler” isimli Türk Sanat Müziği konseri Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Şehrin kültür, sanat ve sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Selçuklu Belediyesi geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören "Gönülden Nağmeler" isimli Türk Sanat Müziği konserini bir kez daha gerçekleştirdi. Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen ve Konyalı sanatseverlerin unutulmaz bir gece yaşadığı programda Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sahne aldı.  

Şef Necmettin Akben yönetimindeki Gönülden Nağmeler Türk Müziği Topluluğu sanatçıları Türk müziğinin en beğenilen eserlerini solo ve koro olarak seslendirdi.Birbirinden güzel eserlerle Konyalı müzikseverlere muhteşem bir gece yaşatan sanatçılar, sahne performanslarıyla alkış yağmuruna tutuldu.  

Selçuklu Kongre Merkezi'ni dolduran sanatseverler şarkılara da hep bir ağızdan eşlik ederek dev bir koro oluşturduğu gecede başta Ömer Faruk Belviranlı olmak üzere,10 yıldan beri Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı olarak görev alan Çiğdem Gürdal, lise eğitimi zamanında Türk Halk Müziği Ses Yarışmasında Türkiye Birincisi olan Nilgün Kızılcı, başarılı halk müziği yorumcularından Enver Merallı, Zerrin Naycı, Neşe Dursun Saraç, Suat Kılıç, Turgut Karadeniz’in eşsiz yorumları büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ipekyoluhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
( (